Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică l-a contactat pe Helmuth Duckadam după demisia de la FCSB. "Ţineţi-vă bine! De la Şumudică am primit un mesaj"

Marius Şumudică l-a contactat pe Helmuth Duckadam după demisia de la FCSB. "Ţineţi-vă bine! De la Şumudică am primit un mesaj"

Fotbal

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al celor de la FCSB, Helmuth Duckadam, a fost suprins de faptul că niciunul dintre foştii săi colegi de la Steaua nu l-a contactat după ce şi-a anunţat demisia. În schimb, cei care l-au încurajat au fost persoane la care nici nu se gândea fostul portar.

Invitat în cadrul emisiunii GSP Live, Helmuth Duckadam a recunoscută că niciunul dintre colegii săi de la Steaua nu l-a contactat după demisia de la FCSB, iar mesajele de încurajare au provenit de la persoane la care nici măcar nu s-ar fi aşteptat. Unul dintre aceştia este antrenorul român al celor de la Gaziantep Gazisehir, Marius Şumudică, cu care a avut schimburi de replici tăioase în trecut.

Niciunul dintre foştii colegi nu m-a sunat după plecare. Dar am primit mesaje de la oameni cu care de-a lungul timpului am avut replici acide. Ţineţi-vă bine! De la Şumudică am primit un mesaj! Eu îl apreciez foarte mult. Când a fost ideea de a-l aduce la FCSB, eu l-am susţinut. Chiar dacă am fost contra galeriei, care nu-l dorea deloc, am spus că e un antrenor foarte bun şi că motivează foarte bine echipa. Am zis că i s-ar potrivi şi că ar lucra foarte bine cu patronul. Cred că nu a venit din cauza fanilor şi din cauza unor persoane din club, care nu l-au vrut”, a declarat Duckadam la GSP LIVE. 

Se pare că între Marius Şumudică şi Helmuth Duckadam există un respect imens reciproc, iar răutăţile din trecut au fost trecute cu vederea rapid. 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare