Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică la FCSB? ”Niciodată nu ştii unde te duce viaţa”. Unul dintre fotbaliştii săi preferaţi a vorbit despre această mutare

Marius Şumudică la FCSB? ”Niciodată nu ştii unde te duce viaţa”. Unul dintre fotbaliştii săi preferaţi a vorbit despre această mutare

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică este unul dintre antrenorii pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB, dar mulţi dintre fani nu sunt de acord cu această mutare, motiv pentru care omul de afaceri din Pipera este în dilemă.

Denis Alibec a vorbit la finalul partidei cu Viitorul Constanţa despre posibilitatea ca Marius Şumudică să meargă la FCSB.

”Sincer, nu cred. Nu ştiu. Din câte am înţeles, e certat cu cineva de acolo şi nu ştiu dacă s-ar duce sau nu. De când a venit la Astra, a tot ţinut-o bine. A făcut treabă bună peste tot pe unde a fost. Îi urez succes, oriunde s-ar duce. Niciodată nu ştii unde te duce viaţa” a mărturisit atacantul Astrei.

Edward Iordănescu şi Devis Mangia sunt alte două nume care i-ar putea locul lui Mihai Teja. Antrenorul Gazului pare favorit în acest moment.

Acelaşi Alibec a vorbit şi despre finala Cupei României în care Astra va evolua împotriva celor de la Viitorul din nou: ”Cu Viitorul am mai câştigat, ştim ce trebuie să facem. Dacă suntem concentraţi şi avem gândul la meci, cred că putem să îi batem. Am mai câştigat o dată acest trofeu şi sper să o fac şi de data asta” a mărturisit atacantul Astrei.

Afla mai multe despre: denis alibecmarius şumudică 

viewscnt
Articole similare