Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică le-a răspuns turcilor: ”M-au atacat de când am ajuns la Gaziantep! Ăştia sunt oamenii”

Marius Şumudică le-a răspuns turcilor: ”M-au atacat de când am ajuns la Gaziantep! Ăştia sunt oamenii”
Comentarii

Marius Şumudică şi staff-ul său s-au întors de urgenţă în România, cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat. Oficialii de la Gaziantep au declarat însă că nu ştiau nimic legat de decizia antrenorului român. Şumudică nu a rămas dator şi a explicat cum s-au desfăşurat lucrurile.

Marius Şumudică a reacţionat după ce în presa din Turcia a apărut o ştire conform căreia oficialii echipei pe care o antrenează, Gaziantep, s-au supărat că tehnicianul s-a întors în România. Vicepreşedintele clubului, Mahsun Altunkaya, a declarat într-un comunicat că a fost surprins să afle că Şumudică şi staff-ul său au închiriat un avion privat şi au plecat din Turcia. 
 
Antrenorul român şi-a motivat decizia. ” În data de 18 martie, am avut o şedinţă cu unul dintre vicepreşedinţii clubului. Foarte speriat, a venit la mine, am discutat. Meciul cu Ankara era în picioare, se juca. Înainte de antrenament, mi se spune să îi conving pe jucători să rămână, să nu plece nimeni, că lucrurile sunt sub control în Turcia. Eu am condus antrenamentul, cu toate că era destul de greu să se mai gândească la fotbal.
 
Din data respectivă, au început problemele. Federaţia nu ştia ce se va întâmpla, a hotarât că se va juca, după care a vorbit preşedintele ţării, au luat anumite măsuri, s-a reunit iar Federaţia, au hotărât să se facă antrenamente, dar nu au dat o dată certă legată de reluarea campionatului. Le-am spus că eu plec. Aripa hotelului în care stăteam era închisă, am fost deştept şi am făcut un video să le arăt. Nu luase nimeni legătura cu noi de la club”, a declarat Şumudică pentru Prosport. 
 
Tehnicianul lui Gaziantep a explicat că a fost imposibil să găsească o cursă cu care să revină în România şi astfel a apelat la varianta cu avionul privat. Înainte de a pleca din Turcia, Şumudică a discutat cu patronul echipei. ”Mi-a spus că sunt trei soluţii: să înceapă campionatul pe 17 aprilie, ministerul să împingă data până pe 30 sau dacă nu se va mai juca să se acorde titlul, să îngheţe campionatul. L-am anunţat că nu pot să rămân şi că mă voi întoarce când va exista o dată certă. Mi-am luat un avion privat. Eu zic că am reacţionat conform bunului simţ”, a mai spus antrenorul român. 
 
Şumudică este convins că nu poate fi acuzat că a fugit. Acesta vrea să revină la echipă, dar a lansat săgeţi către anumiţi oameni din club. ”M-au atacat de când am ajuns la Gaziantep. Ăştia sunt oamenii. Nu ştiu ce vor să demonstreze, să mă prindă că nu sunt acolo… Nu ştiu de ce ar vrea să scape de mine, probabil că sunt incomod. Eu îmi doresc să mă întorc acolo, pentru că e munca mea. Am muncit opt luni, am format o echipă de la 0 şi suntem pe locul 9. Asta mă face să mă întorc. Dar în condiţiile astea, nu ştiu ce să fac”.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepcampionat turcia 

viewscnt
Articole similare