Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, mesaj pentru David Popovici: ”Ţin să-l felicit! Ne face cinste”

Marius Şumudică, mesaj pentru David Popovici: ”Ţin să-l felicit! Ne face cinste”

Jocurile olimpice

Comentarii

Marius Şumudică a urmărit evoluţia lui David Popovici, noul fenomen al nataţiei din România

„Am urmarit si probele de înot şi m-am bucurat pentru acest copil de 16 ani pe care ţin să-l felicit şi trebuie sa fim alături de el să-l ridicam cât putem de sus fiindcă aştia sunt oamenii care ne fac cinste” a mărturisit Marius Şumudică, într-o conferinţă de presă.

David Popovici a ocupat locul al patrulea în a noua serie a probei de 100 de metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo şi s-a calificat în semifinale cu al optulea timp.

„Fenomenul din România, David Popovici, care are doar 16 ani, a terminat pe locul 4 în finală. Popovici l-a depăşit pe campionul european Martin Malyutin. Hwang Sunwoo a avut un start foarte bun în cursă, dar a terminat pe locul 7 după ce a fost depăşit pe final", scrie L'Equipe.

''Cred că m-am descurcat foarte bine, am reuşit tot ce mi-am propus, puteam să plec mai tare acolo, să fac întoarcerea mai nu ştiu cum, chestii de înotător, dar sunt sigur că mi-am construit cursa aproape perfect. Pe ultima lungime, ştiam că nu e nimeni mai bun decât mine, aşa că am făcut tot ce aveam de făcut şi am dovedit ce aveam de dovedit în primul rând mie'' a spus David Popovici.

Afla mai multe despre: marius şumudicădavid popovici 

viewscnt
Articole similare