Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, moment de sinceritate! "Am fost un prost! Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu!"

Marius Şumudică, moment de sinceritate! "Am fost un prost! Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu!"

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică a refuzat oferta de la FCSB, în luna mai, iar acum regretă!

Marius Şumudică, moment de sinceritate! "Am fost un prost! Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu!"

În urmă cu mai puţin de un an, în fotbalul românesc a fost foarte aproape să se realizeze o mutare total neaşteptată. După o carieră în care "duşmanul" său a fost Steaua, Marius Şumudică îşi dăduse acordul să semneze cu FCSB, echipa patronată de Gigi Becali.

Şumudică s-a răzgândit la vremea respectivă şi a refuzat oferta lui Becali. 

Acum, antrenorul este liber de contract după despărţirea de Malatya şi a recunoscut că regretă alegerea făcută!

„Lui Gigi Becali i-am dat primul telefon după ce am ieşit din biserică şi după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul”. Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aştepta. Nu ştiu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Şumudică. Am greşit! În sufletul meu sunt rapidist, dar am greşit.

Dacă mergeam la Steaua, FCSB, eu cred că mă băteam la titlu cu şanse reale. Îmi era foarte greu să lucrez şi cu suporterii celor de acolo pentru că eram hulit. Erau bani mulţi, contracte foarte bune pentru staff-ul meu. Era un contract bun, cu bonusuri foarte bune, cu totul treceam de jumătate de milion.

Am fost la el în curte şi mă întreba de un jucător, nu îmi mai amintesc. Exista posibilitatea să se bage, să dea telefoane, să se bage, dar săptămână de săptămână cine lucra cu jucătorii? Gigi? Nu ştiu dacă scăpam o înjurătură, dar cred că ajungeam la un consens”, a spus Marius Şumudică, la ProSport LIVE.

Pe banca lui Yeni Malatyaspor, formaţie pe care a preluat-o în octombrie, Marius Şumudică a înregistrat, în toate competiţiile, trei victorii, patru remize şi 10 înfrângeri.

Afla mai multe despre: marius sumudicagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare