Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică nu crede în varianta Budescu la Dinamo: "Se găsesc greu bani în pandemie. E imprevizibil!". Cât ar trebui să plătească spaniolii

Marius Şumudică nu crede în varianta Budescu la Dinamo: "Se găsesc greu bani în pandemie. E imprevizibil!". Cât ar trebui să plătească spaniolii

Dinamo București

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani), fostul antrenor al lui Constantin Budescu la Astra sau Al Shabab, a vorbit, a plecarea din România, despre posibilitatea ca "Budi" să ajungă la Dinamo. Decarul Astrei e dorit de spaniolii care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă, însă Şumudică e sceptic în ceea ce priveşte eventuala trece a lui Budescu în Ştefan cel Mare.

Spaniolii conduşi de Pablo Cortacero au preluat Dinamo şi au de gând să facă investiţii în echipa din Ştefan cel Mare, iar prima dintre ele ar vrea să fie Constantin Budescu. Fostul fotbalist de la FCSB e dorit de patronii iberici, dar Marius Şumudică nu crede că aceştia au bani să achite o sumă de transfer în cazul lui Budescu. Astra cere 800.000 de euro în schimbul lui Budescu, iar Şumudică e sceptic că aceştia pot plăti.

Cu toate acestea, Şumudică l-a caracterizat pe Budescu drept un tip imprevizibil. "Budecu este un tip imprevizibil, este un tip căruia îi place să trăiască clipa, care joacă fotbal de plăcere în momentul de faţşă. Situaţia materială nu mai este o problemă pentru el. Eu l-am avut la Shabab, este un tip care se distrează. Cum zic ei, enjoy. Se distrează la antrenament şi face totul din plăcere, din pasiune. Este posibil orice. Nu ştiu dacă Dinamo au un anumit buget ataât de mare încât să îşi permită să plătească 800 de mii de euro pentru Budescu.

Se găsesc greu banii în pandemia asta. Să faci astfel de transferuri în perioada asta, mai ales în România, să plăteşti 800, un milion două sute, sunt preţuric care... Eu, credeţi-mă, am telefonul plin de atacanţi şi de mijlocaşi, CV-uri care îmi vin de la fel de fel de agenţi şi cu nişte preţuri extraordinare. Nişte preţuri pe care ţi le permiţi oricând. Vin liberi de contract, să colaborezi cu astfel de jucători. O să fie piaţa plină de jucători liberi", a spus Marius Şumudică, la plecarea din România.

Constantin Budescu, dorit de noii patroni de la Dinamo!

În sezonul recent încheiat, Dinamo a suferit serios şi chiar a fost aproape de retrogradare. Semn că este nevoie de o restructurare masivă a lotului. Pablo Cortacero, pare la curent cu problemele de la Dinamo şi, în paralel cu negocierile pentru preluarea clubului, a lucrat şi la o listă de transferuri. Constantin Budescu este unul dintre cei mai valoroşi jucători ofensivi români şi mai are contract cu Astra până în 2021. Echipa giurgiuveană are mari probleme financiare şi ar putea renunţa la mijlocaşul de 31 de ani, dacă suma de transfer este interesantă pentru Ioan Niculae. În sezonul 2017-2018, Budescu a jucat pentru rivala FCSB.

Afla mai multe despre: marius sumudicadinamoconstantin budescu 

viewscnt
Articole similare