Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, o nouă declaraţie nebună în Turcia: "Ăsta e caracterul meu. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aş vrea să-i omor!"

Marius Şumudică, o nouă declaraţie nebună în Turcia: "Ăsta e caracterul meu. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aş vrea să-i omor!"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Rizespor, Marius Şumudică, a dat o nouă declaraţie în stilul caracteristic, după ultimul meci din Turcia.

Rizespor se află pe 12 în Super Lig, iar în ultima etapă a ratat la mustaţă victoria pe teren propriu. Cu Kasimpasa, echipa lui Marius Şumudică a deschis scorul cu 10 minute înainte de final, dar a fost egalată la ultimele faze ale meciului.

În ultima sa intervenţie, Marius Şumudică a avut un discurs războinic şi a fost nemulţumit de cum a fost gestionat finalul meciului Rizespor – Kasimpasa, scor 1-1:

"Ăsta e caracterul meu. Când întru pe teren, mă schimb. Dacă mama sau tata ar juca în cealaltă echipa, aş vrea să-i omor!

Nu este normal, după ce lucrezi o săptămâna, iar o singură decizie să te facă să pierzi trei puncte. Mingea nu se ducea în corner cu Kasimpasa. Ok, dacă pierzi când ai avut şanse să marchezi, ok, nicio problemă. Dar ăsta e un cadou... Vreau un singur motiv", a spus Marius Şumudică pentru FutbolArena.

Rizespor are 26 de puncte, e pe locul 11 în Turcia, iar în etapa următoare joacă împotriva lui Alanyaspor.

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor, e pe locul 17, ultimul care asigură prezenţa în Super Lig.

Gaziantep, fosta echipă a lui Şumudică, a pierdut din avânt, nu a câştigat de patru etape şi are 35 de puncte.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rizesporrizespor 

viewscnt
Articole similare