Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, pe val în Turcia. Gaziantep este singura formaţie neînvinsă în Turcia după pandemie. "Jucătorii oferă totul la antrenamente"

Marius Şumudică, pe val în Turcia. Gaziantep este singura formaţie neînvinsă în Turcia după pandemie. "Jucătorii oferă totul la antrenamente"

Fotbal

Comentarii

Gaziantep Gazisehir este singura formaţie din Super Lig care nu a cunoscut gustul înfrângerii de la reluarea fotbalului în Turcia, la jumătatea lunii iunie. După 32 de etape, Gaziantep este pe locul 8, cu 42 de puncte.

În ultimele şase runde, Gaziantep a înregistrat patru rezultate de egalitate şi două victorii. A remizat pe teren propriu cu Ankaragucu (1-1), Antalyaspor (1-1), şi pe terenul celor de la Kayserispor (1-1), şi s-a impus la Denizlispor (1-0) şi acasă cu Konyaspor (3-1). 

Pentru o formaţie nou-promovată, locul opt ocupat de Gaziantep este cu adevărat o performanţă. Cu şase puncte rămase în joc, nu le rămâne decât să apere acest loc 8, maximum posibil. În cel mai rău scenariu, formaţia din Gazisehir poate pica până pe locul 12. Chiar şi aşa, pentru Gaziantep este un sezon cu adevărat reuşit.

"Fotbaliştii mei încearcă întotdeauna să ofere totul la antrenamente, iar rezultatele sunt în consecinţă. Suntem singura echipă neînvinsă după această pandemie şi asta arată cât de corect am făcut lucrurile. Suntem o echipă care se bucură cu adevărat de meciurile din Super Lig. Chiar vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru această performanţă. De asemenea, şi conducerii, pentru tot ce a făcut pentru noi", a declarat Marius Şumudică, în Fanatik.

În ultimele două etape, Gaziantep mai are acasă cu Kasimpasa, şi în deplasare cu Malatyaspor. Două partide în care Marius Şumudică încearcă să-şi ţină jucătorii concentraţi.

"Le spun jucătorilor mei de câte ori am oportunitatea: lupta nu se termină până nu se încheie campionatul. Cred că antrenez într-una din cele mai dificile şi importante ligi din Europa. Vrem să adunăm cât mai multe puncte putem", a completat Şumudică.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare