Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, primul avertisment pentru rivalii din Liga 1: "Echipele să se teamă de reacţiile lui Şumudică dacă va fi dezavantajat sau atacat" VIDEO

Marius Şumudică, primul avertisment pentru rivalii din Liga 1: "Echipele să se teamă de reacţiile lui Şumudică dacă va fi dezavantajat sau atacat" VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la CFR Cluj şi a oferit un interviu pentru clubul cu care a semnat. El a recunoscut că se va schimba, dar i-a avertizat pe cei care vor dezavantaja sau ataca echipa campioană.

Marius Şumudică, prezentat la CFR Cluj

Fostul tehnician de la Astra sau Concordia Chiajna a revenit în fotbalul românesc, după aventurile din Turcia şi zona Golfului şi vrea să ajungă departe în competiţiile europene: "Obiectivele vor fi aceleaşi, anume să fim cei mai buni. Vreau să readuc lumea la stadion, merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei, pentru clubul meu. De când am văzut culoarea alb-vişinie... Pentru mine înseamnă enorm. Jucătorii să înţeleagă că au un tată, după culoarea părului, dar cred că mă pot declara fratele lor. De la prima întâlnire cu Marian Copilu m-am decis, urmăream CFR-ul, ştiam că e un club bine structurat şi decizia a fost una uşor de luat. A contat mult ce înseamnă CFR în momentul de faţă. M-a interesat să revin în fotbalul românesc şi sper să avem reuşite în fiecare an. 

E clar că orice antrenor îşi doreşte să aibă succes internaţional, dar acum cred că CFR îţi dă şansa să te baţi şi acolo. Conference League ar fi un eşec. Îmi doresc să ajungem cât mai sus în Champions League sau Europa League. 

Sunt dornim să mă întâlnesc cu jucătorii, le port un respect deosebit pentru ce au făcut, pentru ce au realizat. Doar prin jucători ajungi un nume mare şi abia aştept să le strâng mâna", a declarat Marius Şumudică.

Rivalele din Liga 1 au fost avertizat de Şumi. El a susţinut că va încerca să se controleze pe bancă, dar până în punctul în care CFR Cluj va fi dezavantajată sau atacată: "Veţi vedea un alt Şumudică în casa noastră, aici. Am ajuns la echipa camnpioană, trebuie să fiu un exemplu. Îmi voi apăra clubul, sunt coleric, vulcanic, iar celelalte echipe trebuie să se teamă de reacţiile lui Şumudică dacă voi fi dezavantajat sau atacat. Merg până în pânzele albe pentru jucătorii mei. Sunt loial, deschis, cu care se poate discuta orice problemă. Sper să câştig grupul repede", a mai spus noul antrenor de la CFR Cluj. 

Interviu cu Marius Şumudică

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujmarius sumudica cfr clujmarius sumudica antrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare