Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică refuză echipa din Superligă care a rămas fără antrenor: "Nu se pune problema"

Marius Şumudică refuză echipa din Superligă care a rămas fără antrenor: "Nu se pune problema"

FC U Craiova

Comentarii

Marius Şumudică nu renunţă la marele său vis de a antrena Rapid Bucueşti, echipa sa de suflet. În ultima intervenţie, a infirmat posibilitatea de a ajunge pe banca echipei din Superligă rămasă fără antrenor.

Marius Şumudică visează să ajungă antrenor la Rapid Bucureşti

La peste un deceniu distanţă de când a antrenat Rapid Bucureşti, Marius Şumudică nu renunţă la dorinţa de a conduce echipa giuleştenilor. Campion cu Astra în Liga 1, principalul vrea să cucerească titlul şi cu echipa de sub Podul Grant. 

Marius Şumudică e sub contract cu Al-Raed, din Arabia Saudită, până în vara anului 2024. 

"Am contract doi ani, suntem pe locul 10, suntem în grafic. Cu siguranţă, va veni vremea când mă voi întoarce acasă, mă voi întoarce acasă, antrenor pe bancă. Voi da tot ce am mai bun ca Rapidul să iasă campioană cu Şumudică la timonă. 

Cred că au şanse (n.r. - rapidiştii la titlul din Superligă). Din moment ce intri în play-off, cu astfel de suporteri e greu să câştigi pe Giuleşti. De când a venit domnul Şucu, e clar că e un boom de imagine, s-a creat o emulaţie, cu stadion nou, cu un patron nou", a spus rapidistul, la finalul meciului de handbal în care a cântat cu galeria

De asemenea, Marius Şumudică a infirmat varianta U Craiova 1948, acolo unde Adrian Mititelu caută antrenor, după despărţirea de Marius Croitoru

"Nu se pune problema. Nu s-a vorbit despre numele meu. Eu am contract doi ani. Nu se pune problema să renunţ la contractul pe care îl am", a adăugat tehnicianul. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaadrian mititeluu craiova 1948 

viewscnt
Articole similare