Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică rupe tăcerea! Sub ce condiţii l-ar putea transfera pe Deian Sorescu la Yeny Malatyaspor: ”O să fiu atent”

Marius Şumudică rupe tăcerea! Sub ce condiţii l-ar putea transfera pe Deian Sorescu la Yeny Malatyaspor: ”O să fiu atent”

Transferuri

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit despre un posibil transfer al lui Sorescu la Yeny Malatyaspor, după ce s-a vehiculat că ”tricolorul” ar fi dorit de conaţionalul său în Turcia.

Dein Sorescu rămâne cel mai de valoare jucător din lotul lui Dinamo, chiar şi după certurile cu Rednic şi forma slabă din ultimul timp.

Conducerea din Ştefan cel Mare nu a vrut să accepte oferta de aproximativ un milion de euro venită de la FCSB în vară, iar de atunci cota fostului căpitan a continuat să scadă.

Sorescu a marcat cinci goluri în primele trei meciuri, câştigând două, însă de atunci s-a stins uşor, uşor, iar venirea lui Rednic chiar i-a pus capac.

”Puriul” s-a certat cu internaţionalul român încă de la început, i-a luat banderola, l-a agresat fizic, l-a criticat public, iar lista continuă.

Astfel, după ce şefii erau disperaţi să ţină de el în vară, sau să obţină o sumă notabilă, acum conducerea nu ştie cum să mai scape de fostul său căpitan.

Sub ce condiţii l-ar putea transfera Şumudică pe Deian Sorescu la Yeny Malatyaspor

S-a scris în ultima vreme despre interesul lui Marius Şumudică pentru Deian Sorescu, însă tehnicianul susţine că zvonurile sunt false.

Antrenorul lui Yeny Malatyaspor a dat de înţeles că ar fi interesat de Sorescu dacă ar primi destule fonduri de transfer din partea conducerii, care nu este însă convinsă încă de prestaţiile echipei.

Nu ştiu de unde au apărut zvonurile, nu mă interesează acest transfer, nici nu ne putem apropia de sume de transfer, am văzut că cer milioane de euro, sute de mii de euro.

Noi nu suntem... nu avem capacitatea de a cheltui bani şi de a arunca cu bani. Eu nu spun că nu ar fi o afacere bună, dar, în momentul de faţă, nu ne permitem să luam un jucător precum Sorescu şi nici nu intră în planurile mele.

Mai am încă şapte etape din tur. Ştiu ce se întâmplă? Există posibilitatea să nu am rezultate şi să fiu demis.

Sau să am rezultate şi să mi se deblocheze transferurile şi să putem plăti sume de transfer. Dar o să fiu foarte atent şi nu o să aruncăm cu banii pentru că nu are rost”, a declarat Maius Şumudică.

Afla mai multe despre: şumudicăsorescu 

viewscnt
Articole similare