Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică s-a dus peste Fatih Terim în vestiarul lui Galatasaray. Jurnaliştii turci, uimiţi de explicaţiile antrenorului român

Marius Şumudică s-a dus peste Fatih Terim în vestiarul lui Galatasaray. Jurnaliştii turci, uimiţi de explicaţiile antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a fost în vestiarul lui Galatasaray pentru a sta de vorbă cu Fatih Terim, chiar înainte de meci. Explicaţiile antrenorului român au stârnit zâmbete printre ziarişti.

Marius Şumudică a făcut un nou meci mare în Turcia, 3-3 cu Galatasaray. Antrenorul lui Gaziantep a avut însă emoţii până în ultimele secunde, când Alex Maxim a reuşit să înscrie golul egalizator, din penalty. Galatasaray a jucat însă în 10 oameni din minutul 55, când Calik a fost eliminat.

Înainte de meci, atmosfera a fost însă mult mai prietenoasă. Marius Şumudică a fost surprins în timp ce intra în vestiarul lui Galatasaray, unde a mers să-l salute pe Fatih Terim, antrenorul advers, o legendă a fotbalului turc. La final, jurnaliştii turci au vrut să afle motivul pentru care Şumudică a fost în vestiarul lui Galatasaray şi antrenorul român i-a surprins din nou:

”Am luat câteva kilograme în plus. I-am făcut caodou lui Fatih Termin o baclava, să crească şi el în greutate. Sper că i-a plăcut”, a explicat Şumudică, spre amuzamentul ziariştilor turci.

Fatih Terim, supărat pe arbitri după meciul fenomenal făcut de echipa lui Marius Şumudică

Fatih Terim nu a fost la fel de fericit la finalul meciului. Galatasaray a pierdut în prelungiri o victorie ce părea la îndemână. Gaziantep a reuşit să egaleze printr-un gol marcat de Alex Maxim, în prelungiri, din penalty. La conferinţa de presă, Fatih Terim a criticat arbitrajul: ”Nu am deschis niciodată gura nici pentrua accidentări, nici pentru deciziile contra noastră. Am intrat pe teren în ultimele secudne. Ce ar trebui să fac? Să mă pedepsească. Dacă fac ceea ce fac alţii, aş fi fost suspendat 100 de meciuri. Nu vreau să le ofer această ocazie”.

 

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare