Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică s-a supărat pe conducerea lui Gaziantep FK: "E lipsă de respect pentru antrenor!". Ce l-a înfuriat pe tehnicianul revelaţiei din Turcia

Marius Şumudică s-a supărat pe conducerea lui Gaziantep FK: "E lipsă de respect pentru antrenor!". Ce l-a înfuriat pe tehnicianul revelaţiei din Turcia
Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, a anunţat că va mai rămâne la actuala sa echipă doar până la finalul acestui sezon din campionatul Turciei şi a acuzat lipsă de respect din partea preşedintelui echipei, Mehmet Buyukekşi.

Marius Şumudică s-a supărat pe conducerea lui Gaziantep FK: "E lipsă de respect faţă de antrenor!"

Rezultatele extraordinare din ultima vreme sunt partea lui Marius Şumudică şi a elevilor săi, iar antrenorul a vorbit despre viitorul său, după declaraţiile făcute de preşedintele Mehmet Buyukekşi. Şumudică l-a acuzat pe acesta de lipsă de respect şi a anunţat că va mai rămâne la Gaziantep FK doar până la finalul sezonului din Superligă.

"Le-am spus jucătorilor despre oferta mea din Arabia Saudită, dar ei vor să rămân. CEO-ul clubului mi-a spus că discuţiile despre prelungirea contractului vor avea loc în martie sau aprilie şi că este timp destul. Asta e lipsă de respect faţă de antrenor. Voi rămâne la Gaziantep FK doar până la finalul sezonului!", a spus Marius Şumudică.

Preşedintele lui Gaziantep FK a vorbit despre viitorul lui Marius Şumudică

Promovată în Superliga turcă în sezonul trecut, echipa Gaziantep FK l-a adus pe Marius Şumudică antrenor şi rezultatele n-au întârziat să apară. Antrenorul a menţinut-o pe Gaziantep FK în prima ligă anul trecut, iar acum este pe locul cinci în clasament la untrei puncte de liderul Alanyaspor. Echipa lui Marius Şumudică are o serie de trei victorii la rând şi n-a pierdut niciunul dintre ultimele cinci meciuri din campionatul Turciei.

În acest context, preşedintele lui Gaziantep FK, Mehmet Buyukekşi, a vorbit despre viitorul antrenorului la echipă. Acesta a spus că discuţiile pentru eventuala prelungire a contractului lui Şumudică vor avea loc în martie-aprilie 2021. Lucru care l-a supărat extrem de tare pe antrenorul român, care-i are sub comandă la Gaziantep FK pe Alin Toşca, Alexandru Maxim sau Junior Morais.



”Suntem extrem de mulţumiţi. Sper că vom continua la fel. Oferim această victorie oamenilor din Gaziantep. Nu va exista altă direcţie în ceea ce priveşte antrenorul. Am spus că vom vorbi în martie sau aprilie”, a spus Mehmet Büyükekşi pentru ediţia din Turcia a celor de la fanatik.com.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkconducereviitorturciaoferte 

viewscnt
Articole similare