Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, secunzii săi şi Alexandru Maxim, rezultat negativ la testul COVID-19! Anunţ oficial al clubului: au ieşit din carantină şi vor relua antrenamentele

Marius Şumudică, secunzii săi şi Alexandru Maxim, rezultat negativ la testul COVID-19! Anunţ oficial al clubului: au ieşit din carantină şi vor relua antrenamentele

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) şi secunzii săi, dar şi Alexandru Maxim (30 de ani), au fost testaţi pentru COVID-19 la ieşirea din carantina de 14 zile de la revenirea în Turcia, iar rezultatele au fost negative. Clubul Gaziantep a anunţat, miercuri, printr-un comunicat oficial.

Şumudică şi secunzii săi, dar şi Alexandru Maxim, au plecat din Turci cu un avion privat când pandemia de COVID-19 au izbucnit şi în Turcia. Pentru că erau cazaţi la hotel, românii au trebuit să părăsească Turcia şi să revină, apoi, în "Ţara Semilunei" şi să stea în carantină 14 zile.

"După suspendarea ligii din cauza COVID-19, antrenorul nostru, Marius Şumudică, şi asistenţii săi, împreună cu jucătorul Alexandru Maxim au plecat în ţara lor, astfel că au fost carantinaţi timp de 14 zile la întoarcerea în Turcia. Testele efectuate pentru Marius Şumudică, asistenţii săi şi Alexandru Maxim au avut rezultat negativ. Toţi vor începe antrenamentele", se arată într-un comunicat oficial al celor de la Gaziantep FK.

Campionatul Turciei, gata de restart în weekendul 13-14 iunie?

Întrecerea internă din Turcia ar trebui să se reia în weekendul 13-14 iunie, dar startul acesteia poate fi amânat din nou. Silviu Lung Jr. a declarat pentru Telekom Sport că se discută o nou amânare a restartului din cauză că s-au descoperit cazuri la Fenerbahce şi Beşiktaş.

"Au spus că începem în weekendul 13-14 iunie, dar am auzit că vor din nou să amâne. S-au descoperit câteva cazuri la Beşiktaş, la Fenerbahce. 12 cazuri la Erzurumspor. Sunt fel de fel de discuţii, fel fe del de propuneri. Nu cred. Da, aşa ni s-a spus. Momentan ne pregătim pentru a fi într-o formă cât mai bună pentru data de 13 iunie. Avem patru deplasări, dintre care în Istanbul, cu Fener şi Başakşhehir. Atât timp cât o să existe risc, nu o să ne expună. Cred că sunt şi ei destul de conştienţi. Sănătatea mereu o să fie pe primul loc. Cred că vor lua deciziile corecte", a mai spus portarul lui Kayserispor, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicatest covid-19alexandru maximgaziantep fk 

viewscnt
Articole similare