Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică şi-a anunţat revenirea în Liga I după umilinţa de la Beşiktaş: "Eu nu pot să-mi reneg trecutul"

Marius Şumudică şi-a anunţat revenirea în Liga I după umilinţa de la Beşiktaş: "Eu nu pot să-mi reneg trecutul"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică a pierdut meciul de la finalul săptămânii trecute, scor 0-3, la Beşiktaş, însă şi-a păstrat locul 9 din clasament.

După primele 21 de etape, Gaziantep are 27 de puncte, iar antrenorul român speră să mai rămână pentru mult timp în Turcia, dar n-ar exlude şi o eventuală revenire în Liga I.

"M-aş întoarce în Liga I. De ce să nu mă întorc? De aici am plecat, niciodată nu o să îmi reneg trecutul. De aici am plecat, dar ăsta e purul adevăr, e mai bine în Turcia. În momentul în care sunt salarii de sute de mii de euro, normal că te duci acolo. Şi cum sunt ei, vin şi te iau de la hotel, presa scrisă, lumea bolnavă...

Hai să vă dau un exemplu. Am un colaborator, un analist video turc, care a lucrat cu Shota Arveladze la Trabzon. Îmi povestea că acum câţiva ani, o băbuţă de vreo 70 de ani l-a oprit pe stradă. Din respect, omul s-a dus să vorbească cu ea. A scos o hârtiuţă din buzunar şi i-a dat primul 11 cu care să joace. Deci imaginaţi-vă ce înseamnă fotbalul în Turcia.

Se mănâncă fotbal pe pâine, lumea e bolnavă, de asta sunt şi popular. Acum, pe unde mă duc, prin orice oraş, toată lumea se uită la Şumudică. Mie îmi plac lucrurile astea, dar trebuie să faci performanţă, că dacă nu, am zis, au schimbat 18 antrenori până acum" , a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare