Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Dan Petrescu se întoarce în Gruia

Marius Şumudică şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Dan Petrescu se întoarce în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a acceptat în cele urmă să-şi rezilieze contractul cu CFR Cluj. În locul său va fi numit Dan Petrescu.

Neînvins în campionat, Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj. Eşecurile din cupele europene i-au încheiat însă prematur aventura la campioana României.

Marius Şumudică a semnat rezilierea contractului, după ce Neluţu Varga a anunţat în cercul de apropiaţi că antrenorul în vârstă de 50 de ani, dar şi Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu vor fi demişi.

Şumudică şi-a reziliat contract cu CFR Cluj. Ce compensaţii va primi

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League după ce a pierdut cu 6-1 la general în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad. În manşa secundă, campioana României a pierdut cu 2-1 şi imediat a izbucnit în scandal monstru în Gruia.

Vineri dimineaţă, Marius Şumudică şi jucătorii n-au primit acceptul de a intra în baza de pregătire, unde aveau programat un antrenament.

Cu o seară înainte, Neluţu Varga a decis să-l demită, însă Şumudică şi jucătorii au aflat din presă această decizie.

În cele din urmă, Marius Şumudică a avut o întâlnire cu cei din conducerea clubului şi au ajuns la un acord în privinţa rezilerii contractului, anunţă Gazeta Sporturilor.

Şumudică nu va pleca însă cu mâna goală de la CFR Cluj. Pentru rezilierea contractului, antrenorul în vârstă de 50 de ani va primi compensaţii care se ridică la 250.000 de euro.

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Neluţu Varga avea deja pregătit un înlocuitor pentru Marius Şumudică, indiferent dacă fostul antrenor al lui Gaziantep câştiga sau nu returul cu Steaua Roşie Belgrad.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dan Petrescu a aterizat încă de joi la Cluj, înainte de meciul cu Steaua Roşie, semn că Neluţu Varga luase deja o decizie în privinţa antrenorului.

Dan Petrescu ar urma să fie prezentat astăzi echipei şi el ar urma să stea pe bancă la derby-ul cu FCSB, partidă transmisă live de Telekom Sport 1, duminică, de la 21:00.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare