Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică şi planurile sale de viitor. Unde vrea să ajungă antrenorul: „Vreau să mă întorc acolo. Pot mai mult”

Marius Şumudică şi planurile sale de viitor. Unde vrea să ajungă antrenorul: „Vreau să mă întorc acolo. Pot mai mult”
Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) s-a despărţit de Rizespor pe 4 martie.

După plecarea din Turcia, tehnicianul nu a mai fost tentat de nici o ofertă venită pe numele său.

Şumudică s-a simţit foarte bine în Turcia şi a mărturisit că asta ar fi prima opţiune din sezonul viitor.

În Turcia, tehnicianul a antrenat următoarele formaţii: Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor.



„După ce am plecat de la Rizespor nu am primit nicio ofertă serioasă din Turcia, am avut doar cele două propuneri din Arabia Saudită. Le-am respins şi pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Vreau să rămân în Europa. Am fost întrebat dacă vreau să mă întorc în Turcia [...] Vom vedea la finalul sezonului. Aş vrea să mă întorc în Turcia şi sunt sigur că mă voi întoarce la un moment dat. Simt că pot face mai mult.

Planul meu este să merg la o echipă care se va lupta la titlu în Turcia şi pentru cupele europene [...] În prezent, prioritatea mea este să revin în Turcia. După cum am mai spus, banii nu sunt obiectivul meu principal, priorităţile mele sunt performanţa, rezultatele şi să mă simt confortabil la clubul pe care îl conduc”
, a spus Şumudică pentru sporx.com.

Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul, Farul, Gloria Bistriţa, Rapid, Astra, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna sunt formaţiile din România pe care le-a antrenat Şumudică.

Marius Şumudică vrea să fie selecţionerul României

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Marius Şumudică a vorbit despre echipa naţională, dar şi despre postul de selecţioner, post care firesc, îl atrage pe fostul antrenor al celor de la Astra Giurgiu.

Şumi crede că este pregătit pentru a prelua naţionala de fotbal a României, datorită experienţei, dar şi pentru că are un staff foarte bun cu care ar reuşi să se descurce din postura de selecţioner. În acelaşi timp, fostul antrenor al lui Gaziantep şi Rize, crede că înlocuitorii cei mai buni ai lui Mirel Rădoi sunt Olăroiu, Hagi şi Petrescu.

Marius Şumudică a început să antreneze în România din 2006, iar de atunci a reuşit să câştige doar 2 trofee alături de Astra Giurgiu şi anume Campionatul în sezonul 2015-2016 şi Supercupa României în sezonul 2016-2017.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciarizespor 

viewscnt
Articole similare