Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, spectacol total după victoria cu Alanyaspor. Ce a declarat

Marius Şumudică, spectacol total după victoria cu Alanyaspor. Ce a declarat

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a făcut spectacol după o nouă victorie senzaţională a lui Gaziantep, 3-1 cu Alanyaspor, echipa de pe locul doi. Antrenorul român spune că n-a fost interesat de posesie, ci doar de puncte.

Şumudică face spectacol în Turcia. Gaziantep a reuşit o nouă victorie în campionat, 3-1 cu Alanyaspor, echipă care a fost pe primul loc în Turcia şi care acum se află pe locul secund. Gaziantep a făcut un joc pragmatic, dar Şumudică spune că n-a fost interesat de posesie.

Şumudică a făcut spectacol după victoria cu Alanyaspor: ”Pot lua mingea acasă dacă vor”

Gaziantep s-a impus cu 3-1, dar mingea a stat mai mult la adversari. Alanyaspor a controlat partida şi a avut o posesie de 76%, însă jucătorii lui Marius Şumudică au lovit pe contraatacuri. La final s-au impus cu 3-1, ultimul gol fiind marcat de Alex Maxim.

La final, Marius Şumudică a făcut spectacol la declaraţii şi i-a ironizat pe cei de la Alanyaspor: ”Echipa adversă a avut posesie de 76%. Pot lua minge acasă dacă vor, eu am 3 puncte, cu 3 goluri”, a spus Şumudică.

"Fotbaliştii mei au jucat cu inima şi au câştigat meciul. Au făcut perfect tot ce am vrut. Suntem într-o perioadă bună, câştigăm meciuri. Anul trecut am avut 24 de puncte în 17 meciuri, acum avem 27 de puncte în 15 partide. Am lăsat în urmă sezonul trecut, suntem într-o poziţie bună acum, dar obiectivul nostru e să terminăm în primele 10 echipe", a spus Marius Şumudică, după meci, conform presei turce.

Apoi, antrenorul lui Gazianptep FK a vorbit din nou despre situaţia sa contractuală. Marius Şumudică a spus că e fericit la Gaziantep FK, dar n-a venit nicio propunere din partea conducerii pentru prelungirea contractului care expiră în vara lui 2021. Tehnicianul român le-a transmis fanilor că nu vrea să plece şi a mutat presiunea pe conducerea clubului, din partea căreia aşteaptă o propunere de prelungire a actualei înţelegeri.

"Sunt fericit aici, dar n-a venit nicio propunere de prelungire a contarctului. Am un mesaj pentru oraş şi pentru fani. Niciun conducător n-a venit la mine să discutăm prelungirea contractului. Şi eu aştept oferta, ca toată lumea. Am aşteptări. Vreau ca toată lumea să ştie că nu vreau să plec de aici. Fanilor noştri le ajung la urechi informaţii false, ei cred că vreau să plec, dar lucrurile nu stau aşa. Nu vreau să plec, sunt foarte fericit aici!", a mai spus Marius Şumudică.

Şumudică, serie spectaculoasă în Turcia

Deşi Gaziantep era la începutul sezonului una dintre favoritele la retrogradare, Marius Şumudică a reuşit să-şi mobilizeze jucătorii şi a scos rezultate spectaculoase. Gaziantep are o serie de 16 meciuri oficiale (campionat şi cupă) fără înfrângere şi are patru victorii consecutive în campionat.

Gaziantep se află pe locul 3 în prezent, cu 27 de puncte în 14 etape, la egalitate cu locul 2, Alanyaspor, care are însă un meci în plus. Lideri sunt cei de la Galatasaray, cu 29 de puncte în 14 etape. În etapa următoare, Gaziantep joacă împotriva ultimei clasate, BB Erzurumspor şi, teoretic, ar trebui să urmeze o nouă victorie.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare