Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, supărat după ultima partidă al lui Gaziantep FK: "Am pierdut două puncte mari. Am fost mai buni!"

Marius Şumudică, supărat după ultima partidă al lui Gaziantep FK: "Am pierdut două puncte mari. Am fost mai buni!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, a spus, la conferinţa de presă de după meciul Gaziantep FK - Antalyaspor 1-1, că echipa sa merita mai mult deoarece a fost mai bună decât adversara. Nou promovată în prima ligă din Turcia, Gaziantep FK nu are emoţii la retrogradare, performanţă lăudată de Şumudică.

Maxim şi Toşca au fost titulari şi integralişti în meciul Gaziantep FK - Antalyaspor 1-1, însă echipa lui Şumudică n-a reuşit să obţină mai mult de un egal, deşi a deschsis scorul. Antrenorul român, venit cu masca pe figură la conferinţa de presă, a spus că s-au pierdut două puncte mari şi că echipa sa merita mai mult.

„Am pierdut două puncte mari. Am avut ghinion pentru că am fost mai buni decât adversarul direct. Am obosit să-mi avertizez jucătorii să fie mai atenţi pe finalul partidelor. Mai sunt 5 etape de jucat. Am adunat 35 de puncte în acest sezon şi nimeni nu se aştepta la asta. Când am început sezonul, nimeni nu se aştepta la această performanţă”, a declarat antreonorul în vârstă de 49 de ani.

Gaziantep FK a deschis scorul în minutul 58, prin Kayode, însă formaţia antrenată de Marius Şumudică n-a reuşit să ţină de rezultat, deşi a jucat cu un om mai puţin din minutul 66. Jahovic a egalat pentru Antalyaspor, din penalty, în minutul 88, iar partida s-a terminat la egalitate. A fost al treilea egal consecutiv pentru Gaziantep şi al patrulea din ultimele cinci partide.



Cu cinci etape înaintea fianlului de sezon, Gaziantep FK ocupă locul 10 în clasamentul din prima ligă turcă, cu 35 de puncte, în timp ce Antalyaspor ocupă locul nouă, cu 37 de puncte.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fk 

viewscnt
Articole similare