Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, un nou termen pentru şefii lui Gaziantep: "Am 4 luni de contract aici. După sunt liber". A făcut spectacol după ce a învins-o pe Fenerbahce

Marius Şumudică, un nou termen pentru şefii lui Gaziantep: "Am 4 luni de contract aici. După sunt liber". A făcut spectacol după ce a învins-o pe Fenerbahce
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a oferit primele reacţii, după victoria uriaşă cu Fenerbahce, din prima ligă a Turciei.

Formaţia Gazinatep FK, antrenată de Marius Şumudică, a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Fenerbahce, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Turciei.

Echipa celor trei români ocupă locul patru în clasament, cu 21 de puncte, iar Fenerbahce este pe trei, cu 23 de puncte. 

Şumudică i-a cucerit pe turci, după ce le-a învins pe Fenerbahce şi pe Istanbul Basaksehir şi nu a uitat să le reamintească şefilor săi despre contract „Astăzi am obţinut o victorie meritată. Jucătorii mei au dat totul pe teren. Am crezut că Fenerbahce va începe cu Caner (n.r. - Caner Erkin, fundaş stânga), am luat măsuri la mijlocul terenului, dar acesta nu a început meciul. Jucătorii mei au făcut ce au dorit pe teren, a obţinut o victorie pe care am meritat-o. Echipa mea va continua să se pregătească cu aceeaşi seriozitate şi pentru următorul meci.

Eu mai am 4 luni de contract aici, mă gândesc doar la Gaziantep. După aceea sunt liber!", a declarat Marius Şumudică, după victoria cu Fenerbahce. 

Marius Şumudică: "Le-am oferit baclava lui Volkan Demirel şi Emre Belozoglu"

„Nu am pierdut acasă de 350 de zile. Am marcat în ultimele noastre 22 de meciuri. Asta arată că suntem o echipă bună, care caută victoria împotriva tuturor echipelor din campionat. Scopul nostru este să jucăm un fotbal frumos”, a adăugat acesta.

Vreau să îi felicit şi pe ei, au venit aici să joace fotbal. L-am întâlnit pe Volkan Demirel (n.r. - antrenorul secund al lui Fenerbahce) înainte de meci. Ne-am cunoscut acum 8 ani, când antrenam o altă echipă, FC Vaslui. Le-am oferit baclava lui Volkan Demirel şi Emre Belozoglu înainte de meci. Emre a glumit cu mine în limba română, pe care o vorbeşte. A jucat cu Hagi şi Popescu", a mai spus antrenorul lui Gaziantep. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep 

viewscnt
Articole similare