Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, vedetă în presa din Serbia! ”Cel mai nebun antrenor din Balcani. Dansează şi pariază!” Jurnaliştii ţării vecine i-au făcut portretul atrenorului de la CFR

Marius Şumudică, vedetă în presa din Serbia! ”Cel mai nebun antrenor din Balcani. Dansează şi pariază!” Jurnaliştii ţării vecine i-au făcut portretul atrenorului de la CFR

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va trebui să treacă de Steaua Roşie Belgrad pentru a juca în grupele Europa League.

Sârbii au fost fascinaţi de antrenorul CFR-ului, iar jurnaliştii ţării vecine i-au făcut portretul lui Marius Şumudică. Ei eu încercat să descrie personalitatea vulcanică a acestuia şi au spus de ce el este principala vedetă a meciului din play-off-ul Europa Legue. 

”Cel mai nebun antrenor din Balcani. Dansează şi pariază!”

Antrenorul Clujului este în multe privinţe un personaj inedit, iar publicul de la Belgrad va avea ocazia să-l întâlnească marţi. Unul dintre cei mai controversaţi antrenori din Balcani va ajunge la Belgrad odată cu CFR Cluj. Marius Şumudică (50 de ani) se află la cârma campionilor României de la începutul lunii iunie, iar după problemele de la debut, a reuşit să ridice o echipă care joacă bine în campionatul intern.

Jucătorii clujeni nu au putut face nimic împotriva lui Young Boys, în turul al treilea al preliminariilor Champions League, dar, din moment ce nici Steaua Roşie nu a putut face nimic împotriva lui Sheriff Tiraspol, este clar că au ceva pe care să îşi construiască încrederea în sine. Şi aceasta este exact trăsătura de caracter care îl reprezintă pe Marius Şumudică.

Cunoscut ca un om care nu are păr pe limbă, este adesea persistent în credinţele sale atât de mult încât îi irită pe cei din jur. A condus numeroase cluburi româneşti, majoritatea în prima sau a doua ligă, dar nu a câştigat trofee des, deşi echipele sale au jucat fotbal atrăgător şi frumos. Este cunoscut ca un mare showman pe bancă.

Momentul gloriei antrenorului a ajuns însă în vara anului 2016, când a câştigat titlul de campion al României cu micul club Astra Giurgiu. Cu un an mai devreme, a reuşit chiar să şocheze englezii şi să-i elimine pe West Ham din Europa League, ceea ce i-a adus un alt statut de cult în patria sa”, au scris jurnaliştii de la telegraf.rs.

De asemenea, jurnaliştii sârbi au amintit şi de episodul în care Marius Şumudică a fost suspendat din cauza pariurilor sportive.

”Cariera sa a fost umbrită de incidentul din martie 2016, când Marius Şumudică a fost expulzat din fotbalul românesc timp de şase luni din cauza pariurilor. Această activitate este interzisă în România pentru antrenori şi jucători, dar este, de asemenea, un secret public că toată lumea o practică.

Antrenorul Clujului a pariat pe meciuri din liga românească, Liga Campionilor şi Europa League, iar pe lângă suspendare, a plătit şi o amendă de 24.000 de euro. Asta l-a influenţat pe Marius Şumudica să părăsească fotbalul românesc, iar în 2017 a plecat în Turcia.

Interesant este că, în timp ce lucra în Arabia Saudită, s-a certat odată cu un fan al echipei sale, pe care l-a invitat nu tocmai prieteneşte să vină să antreneze în locul său, după ce fanul i-a aruncat o ploaie de critici din tribune.

Din acea perioadă, am rămas cu câteva videoclipuri grozave care susţin afirmaţia că Şumudica este un personaj inedit şi un mare spectacol în lumea fotbalului. După victoriile echipei sale, românului îi place să cânte într-un stil oriental.

În orice caz, marţi seara, Steaua Roşie are o sarcină dificilă, de a elimina echipa condusă de cel mai nebun antrenor din Balcani. O glumă, o glumă şi un cântec. Testul perfect”, au încheiat jurnaliştii sârbi. 

Partida tur dintre Steaua Roşie Belgrad şi CFR se va juca marţi, de la ora 22:00. Returul este programat 26 august, la CFR acasă.

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-steaua roşie belgrad 

viewscnt
Articole similare