Experiențe împreună.
You are here:

Mark Cavendish a fost agresat în timpul unei spargeri la locuinţa sa! Soţia sa şi copiii lor au fost ameninţaţi cu cuţitul

Mark Cavendish a fost agresat în timpul unei spargeri la locuinţa sa! Soţia sa şi copiii lor au fost ameninţaţi cu cuţitul

Ciclism

Comentarii

Ciclistul britanic Mark Cavendish a fost agresat de patru bărbaţi înarmaţi în timpul unei spargeri la locuinţa sa, la 27 noiembrie, informează bbc.com.

Cavendish, în vârstă de 36 de ani, a declarat că el, soţia sa Peta şi copiii lor au fost ameninţaţi cu cuţitul de către cei patru bărbaţi şi că el a fost atacat cu violenţă.

Sportivul suferise recent, la 21 noiembrie, două fracturi la coaste şi avea un plămân afectat puternic după o căzătură.

Poliţia din Essex a anunţat că niciunul dintre membrii familiei sportivului nu este rănit grav, însă cu toţii sunt foarte afectaţi de incident.

Agresorii au furat o valaiză Louis Vuitton şi două ceasuri valoroase. Bărbaţii încă nu au fost prinşi de poliţişti.

Cavendish a povestit incidentul într-un mesaj postat pe Twitter, în care a precizat că agresorii erau mascaţi şi înarmaţi. Ei au intrat în locuinţa sportivului în timp ce familia dormea. “Printre lucrurile luate de ei s-au numărat două ceasuri de mare valoare sentimentală. Însă ceea ce este muult mai rău este că ni s-au luat simţul siguranţei, intimităţii şi demnitatea pe care oricine are dreptul să le aibă în propria casă. Efectul pe care acest coşmar l-a avut asupra familiei mele este dureros de evident, aşa că îi rog pe toţi cei care ar putea să ne ajute cu informaţii să  sune la 101”, a scris sportivul.

Mark Cavendish, care are în palmares 34 de victorii de etapă în Turul Franţei, şi-a prelungit marţi contractul cu Deceuninck-Quick-Step.

 

viewscnt
Articole similare