Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mark Selby, Judd Trump şi Neil Robertson ţin capul de afiş la Romanian Snooker Masters I Decizia luată de Ronnie O’Sullivan!

Mark Selby, Judd Trump şi Neil Robertson ţin capul de afiş la Romanian Snooker Masters I Decizia luată de Ronnie O’Sullivan!

Alte sporturi

Comentarii

Eevenimentul primăverii aduce elita snookerului mondial în România, în perioada 14-18 martie, la Circul Metropolitan Bucureşti.

Şase campioni mondiali, care au împreună 12 titluri supreme câştigate la Campionatul Mondial de la Crucible în ultimii 20 de ani, participă la turneul internaţional organizat de către McCann Bucharest şi McCann/Thiess Events în cadrul circuitului mondial World Snooker. Doi dintre aceştia, Neil Robertson şi Stuart Bingham, se vor duela încă din primul tur pe tabloul principal cu 16 poziţii al turneului invitaţional, pentru un loc în sferturile de finală.

Englezul Ronnie O’Sullivan şi-a anunţat retragerea de la Romanian Snooker Masters, chiar înainte de efectuarea tragerii la sorţi. Cvintuplul campion mondial a decis să pună punct sezonului său competiţional, urmând să nu participe nici la Campionatul Mondial (21 aprilie – 7 mai).

Romanian Snooker Masters va avea la start 13 jucători din Top 16 al clasamentului mondial. Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 200.000 euro şi va premia câştigătorul cu un cec în valoare de 50.000 euro.



Tabloul complet de concurs de la Romanian Snooker Masters (numele jucătorului, poziţia în clasamentul mondial, ţara de origine)

Mark Selby (1, Anglia) – Liang Wenbo (18, China)
Stuart Bingham (11, Anglia) – Neil Robertson (13, Australia)
Mark Williams (7, Ţara Galilor) – Ali Carter (12, Anglia)
Shaun Murphy (6, Anglia) – Stephen Maguire (19, Scoţia)
John Higgins (5, Scoţia) – Anthony McGill (16, Scoţia)
Barry Hawkins (8, Anglia) – Ryan Day (17, Ţara Galilor)
Mark Allen (9, Irlanda de Nord) – Kyren Wilson (14, Anglia)
Judd Trump (3, Anglia) – Luca Brecel (15, Belgia)

Partidele din primele două tururi, programate de miercuri până vineri, se dispută după sistemul cel mai bun din 7 frame-uri. Semifinalele se vor desfăşura sâmbătă, 17 martie, după sistemul cel mai bun din 9 frame-uri, în timp ce finala de duminică se va juca în două sesiuni, cu un maxim posibil de 19 frame-uri.

Afla mai multe despre: mark selbyjudd trumpneil robertsonronnie o’sullivan 

viewscnt
Articole similare