Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Dugandzic are bagajele pregătite. Va pleca de la FC Botoşani. "Este greu să nu te gândeşti când lumea îţi oferă anumite sume de bani"

Marko Dugandzic are bagajele pregătite. Va pleca de la FC Botoşani. "Este greu să nu te gândeşti când lumea îţi oferă anumite sume de bani"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, a recunoscut că golgeterul său este distras de ofertele venite din străinătate, însă nu îl poate condamna pentru acest lucru.

FC Botoşani va juca luni, de la ora 18, pe terenul celor de la FC Hermannstadt, într-o partidă din etapa a 5-a a Ligii 1, însă antrenorul Marius Croitoru are probleme cu cel mai important om al său - atacantul Marko Dugandzic.

"Marko este cu gândul la plecare, sunat, ofertat, dar încă nu este o ofertă pe placul conducerii. Nu i l-am tăiat, pentru că mi-e greu să îi spun unui jucător să nu vorbească, dar aici fac apel la conştiinţa lor. Dar e foarte greu când te sună lumea şi îţi oferă anumite sume de bani, normal că te gândeşti cât câştigi acolo şi cât ai putea să câştigi în prezent. Şi atunci fiind diferenţa asta mare, te dezechilibrează oricât de calculat ai fi"

"În momentul de faţă nu ştiu ce se va întâmpla, pe cine voi miza în primul 11, dar el este jucătorul nostru. De lăsat liber nu îl lăsam, iar de acceptat orice ofertă pe care vor unii să o facă, la fel, nu putem accepta. În cazul în care va veni o ofertă pe placul conducerii, va fi lăsat să plece. De asta nu ştiu pe cine mă voi baza, poate pleacă la ora meciului", a declarat Croitoru, înaintea meciului cu Hermannstadt.

Marko Dugandzic ar avea două oferte mai importante, dar niciuna pe placul conducerii moldovene: una din Rusia, şi alta din Italia, Serie B. Ofertele nu se apropie de 1 milion de euro, cât ar fi putut obţine pe fotbalist înainte de pandemie, iar acest lucru îl face pe Valeriu Iftime să ezite. Cu toate acestea, trebuie să se grăbească fiindcă la 1 ianuarie 2021, Dugandzic intră în ultimele şase luni de contract şi este liber să-şi stabilească un pre-contract cu orice formaţie doreşte, iar FC Botoşani să nu se mai aleagă cu nimic de pe urma sa.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare