Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marko Momcilovic a plecat pe uşa din dos de la FCSB, dar îşi ajută fosta echipă! Ce a transmis fundaşul aruncat de Gigi Becali

Marko Momcilovic a plecat pe uşa din dos de la FCSB, dar îşi ajută fosta echipă! Ce a transmis fundaşul aruncat de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Fostul fotbalist de la FCSB, Marko Momcilovic, a prefaţat meciul dintre Backa Topola şi FCSB, din preliminariile Europa League, şi le-a transmis foştilor colegi că nu au motive să-şi facă griji.

Marko Momcilovic, înainte de Backa Topola - FCSB

Vineri, FK Radnicki Nis, club din prima ligă a Serbiei, a anunţat transferul lui Marko Momcilovic, după ce jurnaliştii din ţara vecină au scris că şi Steaua Roşie Belgrad l-a dorit. 

Fundaşul a susţinut că are contract doar până în ianuarie cu Radnicki Nis şi că nu are de gând să petreacă mult timp la actuala echipă. De asemenea, Momcilovic le-a dat şi câteva ponturi foştilor colegi e la FCSB, care vor juca în turul doi preliminar Europa League cu sârbii de la Backa Topola. 

Fostul fundaş stânga al FCSB a susţinut că Nenad Lukic e printre cei mai periculoşi fotbalişti de la Topola: "Da, e cel pe care l-am remarcat şi eu. Aaa… Şi pe numărul 7, muntenegreanul Tumbasevic, un tip mai în vârstă. Se vede că are multă experienţă şi ştie să se mişte în teren. Ştiu unde a fost Topola anul trecut, dar acum au început prost campionatul. Toată lumea îmi spunea că e echipă foarte bună şi nu mă aşteptam să batem la ei. Dar ne-am impus lejer. Mie nu mi s-au părut vreo echipă wow!

FCSB se va califica chiar dacă are probleme. Nu ştiu dacă Backa Topola a fost o echipă obosită cu noi, cu Radnicki, dar mie nu mi s-a părut prea bună echipa. Au probleme mari în apărare. Acolo mi s-au părut cei de la Backa Topola cei mai vulnerabili", a declarat Momcilovic pentru Fanatik

Meciul Backa Topola - FCSB se joacă joi, 17 septembrie, de la 22:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: marko momcilovicfcsb backa topola 

viewscnt
Articole similare