Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Markovic VS. Alibec. Capitolul la care vârful oltean este cu mult peste: "Poate să facă asta oricând" EXCLUSIV

Markovic VS. Alibec. Capitolul la care vârful oltean este cu mult peste: "Poate să facă asta oricând" EXCLUSIV
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 3-0 partida cu Farul Constanţa din etapa cu numărul cinci din play-off-ul Ligii 1.

Markovic VS. Alibec. Capitolul la care vârful oltean este cu mult peste: "Poate să facă asta oricând" EXCLUSIV 

Markovic a înscris de două ori în poarta lui Aioani, în minutul 15 şi în minutul 45+2.

Andrei Vochin, expert Orange Sport, l-a comparat pe vârful oltean cu Denis Alibec. În opinia sa, Markovic este pe Alibec la jocul cu capul. 

"Ar fi o nedreptate pentru Markovic să îl scoţi din echipă. Echipa naţională nu are un vârf care să fie bătut acolo, este un post deschis şi cred că şi asta ar putea sa ia în considerare cei de la Craiova când au de a face cu Markovic. Îl compar cu Denis Alibec pe acest jucător. Trebuie totuşi să înţeleagă din păţăniile lui Alibec.

O diferenţă între el şi Alibec este tocmai acest joc de cap, care este total în favoarea lui Markovic. Pentru că rezolvi fazele fixe ofensive, dar contezi şi în apărare. Dar sunt multe meciuri în care Alibec nici nu este lăsat în careu! Markovic poate să facă asta", a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

Ce a declarat Markovic după meci:

”Mă bucur că am marcat şi că am câştigat cele trei puncte. Mergem la Sepsi şi apoi la Piteşti să câştigăm. Pentru noi niciun meci nu e uşor pentru că ne dorim să câştigăm. Scorul a fost 3-0. Ne bucurăm că am marcat repede. Sperăm ca toate meciurile să fie la fel şi să fim relaxaţi de la pauză.

Reuşitele mele au fost ceva ce vine pe moment, nu le-am gândit. Încerc să marchez şi să îmi ajut echipa.

Din punctul meu de vedere, atitudinea din timpul meciului şi grupul nostru foarte unit ne fac o echipă foarte puternic. Nu ne gândim la FCSB sau la CFR. Noi ne vedem de jocul nostru”, a declarat Jovan Markovic la finalul partidei.

  • 400 de mii de euro este cota de piaţă a lui Jovan Markovic, potrivit site-ului de specialite Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: markovicdenis alibecuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare