Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maroc - Iran. Se anunţă un meci cu puţine goluri

Maroc - Iran. Se anunţă un meci cu puţine goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Maroc - Iran Campionatul Mondial 15.06.2018. Cele două naţionale au şanse minime să meargă mai departe din Grupa B, acolo unde se mai află mult mai puternicele Spania şi Portugalia.

Ponturi pariuri Maroc - Iran Campionatul Mondial 15.06.2018

Cele două echipe sunt considerate outsidere în grupa B, din care mai fac parte Spania şi Portugalia. Asta nu le împiedică însă să spere la o calificare miraculoasă. Tocmai de aceea, meciul direct are o importanţă deosebită. Cine câştigă îşi menţine speranţele vii. Marocanii aşteaptă de 32 de ani o nouă calificare în faza eliminatorie. Pentru iranieni, o calificare din grupă ar fi o premieră. La niciuna din precedentele patru prezenţe la turneul final, asiaticii nu au reuşit să depăşească prima fază. În continuare vom analiza forma de moment a celor două echipe.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live pot fi urmărite pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar azi!

Ponturi pariuri Maroc - Iran Campionatul Mondial 15.06.2018

Maroc este una dintre echipele cele mai în formă din lume. Vine după o serie de 18 meciuri fără înfrângere, serie care a conţinut 14 victorii şi 4 remize şi care a ajutat-o să urce pe locul 37 în lume. Poate cea mai importantă performanţă din tot acest timp a fost câştigarea Cupei Africii pe Naţiuni, după o victorie mai mult decât convingătoare în finala cu Nigeria, scor 4-0. De atunci, echipa a mai disputat cinci meciuri amicale, în care a înregistrat patru victorii şi o remiză: 2-1 cu Serbia, 2-0 cu Uzbekistan, 0-0 cu Ucraina, 2-1 cu Slovacia şi 3-1 cu Estonia.

Maroc - Iran Sub 2,5 @ 1.40

Afla mai multe despre: marocirancm 2018ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare