Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marouane Fellaini pleacă din China şi este dorit înapoi în Premier League! Echipa care îl vrea pe belgian

Marouane Fellaini pleacă din China şi este dorit înapoi în Premier League! Echipa care îl vrea pe belgian

Premier League

Comentarii

Marouane Fellaini este decis să plece din China, la un an de la transferul în Asia. Fotbalistul belgian este dorit înapoi în Premier League de West Ham United.

David Moyes, noul antrenor de la West Ham United, încearcă să îl aducă pentru a treia oară sub comanda sa pe Marouane Fellaini (32 de ani). 

Fellaini a plecat de la Manchester United iarna trecută, pentru 7,2 milioane de euro la Shandong Luneng, acolo unde încasează un salariu uriaş. Totuşi, există probleme pentru fostul internaţional belgian (87 de selecţii, 18 goluri). Federaţia de Fotbal Chineză va introduce un plafon salarial, ceea îi va reduce leafa belgianului cu 75%. Fellaini mai are contract cu chinezii pentru încă două sezoane. 

  • 7 milioane de euro este cota lui Marouane Fellaini, potrivit transfermarkt.com 
  • 260 de meciuri are belgianul în Premier League, pentru Everton şi Manchester United. A înscris 37 de goluri şi a oferit 25 de goluri

Moyes l-a antrenat pe Fellaini atât la Everton, cât şi la Manchester United, acolo unde belgianul a reprezentat una dintre achiziţiile de marcă ale manager-ului scoţian. 

Afla mai multe despre: fellainitransferwest ham united 

viewscnt
Articole similare