Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marseille - Salzburg. Francezii vor o nouă finală europeană

Marseille - Salzburg. Francezii vor o nouă finală europeană

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Marseille - Salzburg Europa League 26.04.2018. Se anunţă un duel spectaculos pe Velodrome, între două echipe care practică un fotbal spectaculos, bazat în mare măsură pe ofensivă.

Marseille şi Salzburg s-au mai întâlnit de două ori în istoria lor. Interesant este că ambele partide au avut loc chiar în acest sezon. În grupele Europa League, Salzburg s-a impus cu 1-0, iar returul din Franţa s-a încheiat cu o remiză albă.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Marseille - Salzburg Europa League 26.04.2018

Marseille este o echipă greu de învins pe propriul teren. Iar asta a demonstrat-o de la venirea lui Rudi Garcia pe banca tehnică. În ultimele 21 de meciuri disputate pe propriul teren, Marseille are o singură înfrângere, 2-3, cu Olympique Lyon. În plus, Marseille a marcat câte cinci goluri în ultimele două meciuri jucate pe propriul teren. A fost un 5-2, în Europa League, cu Leipzig, apoi un 5-1, în campionatul Franţei, cu Lille. Pentru a ajunge în semifinalele Europa League, Marseille a trecut de Braga, de Athletic Bilbao şi de Leipzig.

Ponturi pariuri Marseille - Salzburg Europa League 26.04.2018

De partea cealaltă, Salzburg are doar două înfrângeri în ultimele 21 de meciuri jucate în deplasare în toate competiţiile. În ultimele trei meciuri jucate în deplasare în Europa League, Salzburg a marcat de fiecare dată câte două goluri. Înainte de a juca împotriva lui Marseille în semifinale, Salzburg a trecut în fazele precedente de Real Sociedad, de Borussia Dortmund şi de Lazio Roma.

Marseille - Salzburg 1X @ 1.25

Afla mai multe despre: marseillesalzburgeuropa leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare