Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Ambros a jucat la intimidare! Mutarea menită să le înmoaie picioarele jucătoarelor bucureştene

Martin Ambros a jucat la intimidare! Mutarea menită să le înmoaie picioarele jucătoarelor bucureştene

Handbal

Comentarii

La fel ca anul trecut, CSM va juca pentru medalia de bronz in Final Four. In finala mica din 2017, bucurestencele au invins-o pe Buducnost. Acum o va întâlni pe Rostov-Don, care a capitulat în faţa celor de la Vardar, scor 19-25.

Martin Ambros a jucat la intimidare! A trecut-o pe foaie pe accidentata Nora Mork, în ultimul moment, chiar dacă norvegianca nu putea juca.

”Am obţinut ce am vrut, să le stresăm mult, din primul minut. În momentele dificile, în cel mai dificil moment, când au egalat în a doua repriză, am rămas suficient de calmi”, a spus antenorul Gyorului la Telekom Sport.

În sală, atmosfera a fost senzaţională. Nu a fost diferenţă mare între Gyor şi CSM la capitolul galerie.

”Suntem în Final Four. Patru echipe super puternice, nu a contat atmosfera, a fost super frumoasă, incredibilă”, a spus Paula Ungureanu la finalul partidei cu Gyor.

”Avem un public minunat şi le mulţumesc că au venit aici chiar pe buzunarul lor să ne susţină şi cu toate că am pierdut tot ne-au aplaudat şi au fost alături de noi şi le mulţumesc”, a fost mesajul Oanei Manea pentru fanii care au însoţit echipa în Ungaria.

A fost tristeţe mare la final! CSM are trei participări consecutive în Final Four şi va rămâne doar cu trofeul câştigat în 2016. La fel ca anul trecut, tigroaicele vor juca din nou finala mică.

Locul 3 ar mai şterge din dezamăgirea asta? ”Pentru mine nu prea mult, pentru că îmi doresc foarte mult să joc finala Champions League. Un singur loc, o singură Cupă , nu eşti la un Campionat Mondial, Campionat European în care contează şi locul 3”, a spus Iulia Curea.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestigyor,  

viewscnt
Articole similare