Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Ambros, declaraţie surprinzătoare despre Neagu: „Nu ştiu despre ce vorbeşti”

Martin Ambros, declaraţie surprinzătoare despre Neagu: „Nu ştiu despre ce vorbeşti”

Handbal

Comentarii

România a câştigat meciul cu Germania şi s-a calificat în grupele principale ale Campionatului European din Franţa. Tot în meciul din acestă seară Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare all-time de la EURO.

„Am întâlnit o echipă care venea cu foarte mare încredere, după victoria cu Norvegia, dar ne-am apărat formidabil, am crezut. Am jucătoare talentate şi cred că a ieşit bine astăzi pentru noi. 

Am controlat prima repriză şi mi-a plăcut foarte mult cu am evoluat în repriza a doua. Am avut multă energie şi pe final şi am jucat un meci bun”, a spus Martin Ambros la TVR.

În mod suprinzător, antrenorul României nu ştia că Neagu a devenit cea mai bună marcatoare all-time de la Campionatul European: „Nu ştiu despre ce vorbeşti. Despre ce record e vorba?”, după ce reporterul TVR i-a explicat situaţia, Ambros a completat: ”A... asta e bine pentru noi, înseamnă că o avem pe cea mai bună”.

Despre meciul cu Norvegia: „Le ştiu foarte bine. Nu se panichează când pierd o partidă, dimpotrivă sunt tot mai agresive şi pot fi şi mai periculoase. Va fi un meci foarte greu. Cred că cel mai important este să ne concentrăm pe echipa noastră”, a mai spus Ambros.

Afla mai multe despre: martin ambrosnationala de handbal 

viewscnt
Articole similare