Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Ambros, despre transferul anului la CSM Bucureşti: ”Va fi un plus foarte important pentru ei”

Martin Ambros, despre transferul anului la CSM Bucureşti: ”Va fi un plus foarte important pentru ei”

Handbal

Comentarii

Selecţionerul României, Martin Ambros, consideră că aducerea Norei Mork la CSM Bucureşti este o mutare care o va ajuta foarte mult pe CSMB în viitor.

”Este un transfer foarte important pentru CSM, fiindcă eu o cunosc foarte bine. Ştiu ce poate să joace şi , după dacă accidentări, genunchiul ei este  recuperat bine, va fi un plus foarte important pentru CSM şi o mare problemă pentru celelate formaţii”, a spus Martin Ambros în exclusivitate la Telekom Sport.

Antrenorul spaniol nu este surprins de evoluţia sub aşteptări a echipei din capitala Românie: ”Nu, nu este nicio surpriză, mai ales că au avut multe jucătoare cu probleme medicale. De asemena, este normal ca atunci când transferi multe jucătoare noi echipa are nevoie de un timp pentru a se omogeniza şi pentru a ajunge la nivelul la care se presupune. Dar faptul că au avut jucătoare accidentate, este un minus foarte mare, care necesită mult mai mult  timp. Normal, la astfel de echipe timpul nu are răbdare fiindcă se cer mereu rezultate, rezultate imediate şi este esxtrem de dificil la nivel înalt. Dar au aceiaşi şansă în faţa celor de la Met aşa cum avem şi noi împotriva celor de la Ferencvaros.  Nu conteazxă ce a fost în trecut, contează doar ceea ce vor face în meciul următor, ceea ce este în prezent. Au jucătoare de calitate care în două meciuri pot fi foarte periculoase”, a mai spus Marin Ambros.

Programul dublei dintre CSM Bucureşti şi Metz:

CSM Bucureşti – Metz Handball va avea loc în 5 aprilie, la Bucureşti, respectiv în 13 aprilie, în deplasare, pentru un loc la Turneul Final Four al competiţiei.

Afla mai multe despre: martin ambroscsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare