Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Ambros se teme că fetele nu vor fi la capacitate maximă la ora disputării partidei cu Rusia: ”Ele se antrenează deja de cel puţin o săptămână”

Martin Ambros se teme că fetele nu vor fi la capacitate maximă la ora disputării partidei cu Rusia: ”Ele se antrenează deja de cel puţin o săptămână”

Handbal

Comentarii

Martin Ambros, antrenorul echipei naţionale de handbal feminin, se declară preocupat de meciul cu reprezentativa Rusiei deoarece, spune acesta, nu a avut timp suficient să pregătească partida.

”E un meci dificil, mai ales pentru că nu am avut timp să îl pregătim. Dacă informaţiile mele sunt corecte, naţionala Rusiei se antrenează deja de cel puţin o săptămână, aşa că va fi greu, nu doar pentru că sunt campioni olimpici, ci pentru că nu avem timp să pregătim acest meci important. Trebuie să mergem acolo şi o să facem unul, poate două antrenamente, maximum”, a declarat Martin Ambros pentru Telekom Sport.

Antrenorul României consideră că doar un joc inteligent prestat de naţionala noastră va putea produce un rezultat pozitiv în Rusia.

”Au experienţă, multă experienţă, îmbină foarte bine jucătoarele cu experienţă cu cele tinere. Trebuie să fim inteligenţi, să jucăm inteligent, mai ales în deplasare, miercuri. Dacă jucăm inteligent, dacă punem în joc calităţile şi forţa noastră, cred că putem face o treabă bună acolo.

E mai greu, pentru că vorbim despre Rusia, iar Rusia este o ţară mare. Mâine mergem la Moscova, iar apoi la Togliati. Este foarte departe sunt şi condiţii meteo proaste, aşa că nu ştim ce va fi acolo.

Nu am avut timp să ne pregătim după Campionatul Mondial, ne reunim pentru prima oară după turneu. Ruşii s-au antrenat toată săptămâna şi probabil au pregătit bine acest meci”, a concluzionat Martin Ambros.

România va disputa cea de-a treia partidă din preliminariile Campionatului European 2018, miercuri, 21 martie, împotriva Rusiei. Meciul retur se juca la BT Arena, din Cluj-Napoca, pe 25 martie.

Afla mai multe despre: nationala romanieihandbal feminincampionatul european handbal fminin,  

viewscnt
Articole similare