Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Braithwaite, OUT de la FC Barcelona! Şefii de pe Camp Nou se descotorosesc de atacant după doar 11 meciuri şi un gol

Martin Braithwaite, OUT de la FC Barcelona! Şefii de pe Camp Nou se descotorosesc de atacant după doar 11 meciuri şi un gol

FC Barcelona

Comentarii

Odată cu încheierea sezonului din LaLiga, Martin Braithwaite (29 de ani) are zilele numărate la FC Barcelona. Atacantul nu e pe lista UEFA şi nu va putea fi utilizat în meciurile din Liga Campionilor, iar catalanii caută o soluţie să scape de el, deşi mai are patru ani de contract.

Adus ca variantă de urgenţă, după ce Ousmane Dembele (23 de ani) s-a accidentat grav, Braithwaite a jucat foarte puţin la FC Barcelona, iar acum în birourile catalane se caută soluţii pentru debarasarea de atacantul danez. Mundo Deportivo scrie că Braithwaite nu figuează în planurile oficialilor blaugrana pentru sezonul viitor.

În schimbul lui Martin Braithwaite, Barcelona solicită 18 milioane de euro, adică atât cât a plătit pentru aducerea vârfului de la Leganes. Dacă nu găseşte un club interesat să-l cumpere pe Braithwaite până pe cinci octombrie, atât cu dureaz fereastra de transferuri, Barcelona e gata să accepte şi o variantă de împrumut cu opţiune de cumpărare definitivă.

De la transferul său la FC Barcelona, Martin Braithwaite a jucat în 11 meciuri, timp în care a marcaat o dată.

Afla mai multe despre: martin braithwaitefc barcelona 

viewscnt
Articole similare