Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sociedad - Real Madrid 0-0. Campioana începe sezonul în La Liga fără gol. Vezi toate ocaziile meciului aici

 VIDEO Sociedad - Real Madrid 0-0. Campioana începe sezonul în La Liga fără gol. Vezi toate ocaziile meciului aici

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a terminat la egalitate (0-0) pe terenul lui Real Sociedad.

De cinci ani nu a mai început Real un campionat fără victorie şi fără gol marcat.

Pe terenul lui Real Sociedad, Zidane l-a trimis din primul minut pe Odegaard, dar ocaziile au venit poarta lui Courtois. Isak a ratat o dublă şansă în faţa portarului belgian.

Campioana a replicat în partea a doua, prin şutul tare al lui Benzema, parat de Remiro. S-a terminat 0-0, iar Real începe cu stângul cursa de apărare a titlului. 


LIVE VIDEO Sociedad - Real Madrid 0-0 

  • Sociedad: Remiro - Gorosabel, Le Normand, Elustondo, Munoz - Guevara, Merino - Portu, Oyzarzabal, Muguruza - Isak
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Modric, Kroos, Odegaard - Rodrygo, Benzema, Vini Jr

Final de meci. Real Madrid şi Real Sociedad au terminat la egalitate, 0-0

Min 70. Triplă schimbare la Real Madrid. Debut oficial pentru tânărul Marvin Parks. Valverde şi Casemiro intră şi ei. Sunt înlocuiţi Odegaard, Rodrygo şi Luka Modric

Min 62. David Silva este introdus pe teren. "El Chino" revine oficial în La Liga

Min 55. Şut bun al lui Carvajal, dar Alex Remiro reţine în doi timpi

Min 46. Ocazie mare Sociedad! Ratează Muguruza din poziţie buna

Start în repriza secundă

Min 43. Ocazie mare Real Sociedad! Isak este singur cu Thibaut Courtois, dar belgianul iese excelent şi îl blochează pe atacantul suedez

Min 40. Ocazie pentru Real Madrid. Benzema primeşte, dar alunecă fix în momentul şutului. Execuţia sa ocoleşte poarta gazdelor

Min 35. Ocazie pentru Real Madrid! Din faza fixă rezultată din momentul anterior, Sergio Ramos putea deschide scorul

Min 34. Acţiune periculoasă a madrilenilor în flancul drept, Carvajal centrează bine, dar Benzema ajunge prea târziu la întâlnirea cu mingea

Min 25. Lipsesc ocaziile, deşi cele două echipe arată destul de bine. Par însă în continuare restante la capitolul pregătire fizică şi meciuri.

Min 13. Combinaţie bună între Odegaard şi Benzema, francezul trage, dar Remiro este la post

Min 10. Început echilibrat de meci. Cele două formaţii se studiază încă

Min 1. A început duelul dintre Sociedad şi Real Madrid. Primul meci în noua stagiune pentru campioana Spaniei

Ne pregătim de partida de pe Anoeta


Zinedine Zidane a vorbit într-o conferinţă de presă despre cel mai important transfer al verii la Real Madrid, norvegianul Martin Odegaard.

"S-a întors mult mai matur, fără îndoială" a mărturisit Zidane, atunci când a fost întrebat despre cum s-a prezentat Odegaard, la revenirea la Real Madrid.

"În fiecare an el a crescut, iar stagiunea trecută a fost una excelentă. Este mult mai bun acum, este fotbalistul Realului şi îl vom utiliza ca atare" a mai spus tehnicianul francez.

Ce rol va avea Martin Odegaard în noul sezon la Real Madrid? "A avut ceva probleme medicale şi nu este tocmai pregătit acum. Dar am un lot foarte bun şi voi conta pe ei toţi. Cel mai important este că Martin este gata să joace la Real Madrid şi o va face" a mai spus antrenorul formaţiei Real Madrid.

Martin Odegaard face parte din lotul pe care Real Madrid îl deplasează în Ţara Bascilor pentru meciul cu Real Sociedad, transmis în direct de Telekom Sport. Zidane nu-i va avea în schimb la dispoziţie pe Eden Hazard, Marco Asensio, Eder Militao, Mariano Diaz şi Lucas Vazquez.

Odegaard (21 de ani) a jucat sezonul trecut chiar pentru Real Sociedad. Cota sa a explodat, iar norvegianul este deja cotat la 45 de milioane de euro. Pentru Sociedad, Odegaard a marcat 4 goluri şi a oferit 6 pase decisive în La Liga. Are alte 3 goluri şi 3 pase decisive în Cupa Spaniei.

Real Sociedad - Real Madrid, primul meci al "galacticilor" în noul sezon, se vede duminică, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: martin odegaard 

viewscnt
Articole similare