Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Odegaard, mai bun decât toată linia de mijloc a Realului! Cifre impresionante pentru adversarul tricolorilor

Martin Odegaard, mai bun decât toată linia de mijloc a Realului! Cifre impresionante pentru adversarul tricolorilor

Real Madrid

Comentarii

Sezonul lui Martin Odegaard la Real Sociedad îi dă tot dreptul să viseze la o revenire la Real Madrid.

 Norvegianul este foarte aproape de altfel să se întoarcă la formaţia antrenată de Zinedine Zidane, iar cifrele din actuala stagiune sunt de partea sa. Conform presei spaniole, Martin este mai bun decât toată linia de mijloc actuală a lui Zizou.

Martin Odegaard, mai bun decât toată linia de mijloc a Realului!

În 28 de meciuri disputate în actuala stagiune pentru Real Sociedad, Odegaard a reuşit 7 goluri şi 8 pase decisive pentru revelaţia din La Liga. Aceste cifre sunt mai bune decât cifrele oricărui mijlocaş care se află acum sub comanda lui Zidane.

Germanul Toni Kroos are 5 goluri şi 9 pase decisive în 33 de meciuri, în timp ce fostul Balon de Aur, Luka Modric, are 5 goluri şi 5 pase de gol în 30 de meciuri disputate. Casemiro, un mijlocaş defensiv la origini, nu are deloc cifre rele, dar sunt tot inferioare ofensivului Odegaard. Brazilianul are 4 goluri şi 4 pase decisive, în timp ce Federico Valverde adună 2 goluri şi patru pase de gol pentru coechipierii săi.

Cei care i-ar putea fi rivali direcţi, Isco şi James Rodriguez, sunt de asemenea sub Odegaard ca realizări. Isco are 23 de meciuri şi doar 3 goluri în actuala stagiune, în timp ce columbianul James are un gol şi două pase de gol în 13 meciuri.

Totul indică spre revenirea lui Odegaard la Real Madrid. Iar la aceste cifre se adaugă statistica impresionantă care atestă că Odegaard este cel mai bun mijlocaş creator din La Liga în actuala stagiune. Norvegianul scoate cel mai des om din joc dintre toţi mijlocaşii din campionat şi orchestrează cele mai multe oportunităţi de gol pentru coechipierii săi. Iar Zidane ştie asta.

  • - 45 de milioane de euro este cota lui Odegaard la 21 de ani
  • - 22 de selecţii are în echipa naţională
  • - Este cel mai tânăr jucător din istoria primei reprezentative, după debutul la vârsta de 15 ani şi 253 de zile
  • - 2.8 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru Martin Odegaard în 2017

Afla mai multe despre: martin odegaard 

viewscnt
Articole similare