Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Odegaard nu vrea să revină la Real Madrid. Anunţul pe care l-a făcut în presa din Spania: "Acesta este visul"

Martin Odegaard nu vrea să revină la Real Madrid. Anunţul pe care l-a făcut în presa din Spania: "Acesta este visul" galerie foto

La Liga

Comentarii

Martin Odegaard (21 de ani) este jucătorul lui Real Madrid, însă vara trecută a fost împrumutat la Real Sociedad pentru două sezoane. Fotbalistul norvegian şi-a anunţat în presa din Spania planul pentru stagiunea viitoare.

Odegaard nu are de gând să revină la Real Madrid, chiar dacă Zinedine Zidane şi-l doreşte înapoi sub comanda sa. Într-un interviu acordat în Spania, fotbalistul norvegian a lăsat de înţeles că nu se gândeşte la revenirea la Real şi vrea să îşi ducă la bun sfârşit împrumutul la Sociedad. 

"Va fi dificil să facem ceva cu Real Madrid şi Barcelona. Este un vis să jucăm în UEFA Champions League şi asta vrem să facem anul viitor", a declarat Martin Odegaard pentru Cadena COPE. 

După 27 de etape jucate din La Liga, Real Sociedad este pe locul 4, ultimul loc de Champions League, cu 46 de puncte, la egalitate cu locul 5, ocupat de Getafe. 

Odegaard este unul dintre cei mai buni jucători din Spania 

Odegaard a demonstrat că merită să fie titular la Real Madrid. În acest sezon, norvegianul este unul dintre cei mai buni jucători din campionatul spaniol. Are şapte goluri, opt assist-uri şi este unul dintre jucătorii cu cea mai mare participare la goluri. Singurul fotbalist care este peste Odegaard la acest capitol în La Liga este Lionel Messi. 

Campionatul Spaniei ar urma să se reia pe 11 iunie, iar reprezenanţii La Liga au stabilit programul primelor patru etape de campionat, cele cu numărul 28, 29, 30 şi 31. Meciurile din La Liga vor fi live pe canalele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: martin odegaardreal sociedad 

viewscnt
Articole similare