Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martin Tudor suferise un preinfarct, în urmă cu câţiva ani: "Într-adevăr, a mai avut o problemă. Nu s-a simţit bine"

Martin Tudor suferise un preinfarct, în urmă cu câţiva ani: "Într-adevăr, a mai avut o problemă. Nu s-a simţit bine"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a decedat în această dimineaţă, la doar 43 de ani, după ce a suferit un infarct. Chiar dacă nu era cunoscut ca fiind un fotbalist cu probleme de sănătate, se pare că acestea au apărut cu trecerea timpului, după retragerea din activitate. În 2019, Martin Tudor a suferit un preinfarct, pe vremea când făcea parte din staff-ul lui Laurenţiu Diniţă la Concordia Chiajna.

Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat la Jiul Petroşani la 20 de ani, iar în 1997 a semnat cu Olimpia Satu Mare. După doar doi ani a ajuns la Steaua şi s-a impus rapid în poarta echipei roş-albastre, la care avea să cucerească  două titluri de campion şi o Supercupă, în perioada 1999-2005.

În această dimineaţă, aflat la Reşiţa, Martin Tudor a luat ultima său mic dejun. S-a plâns că se simte rău, însă era prea târziu. Ambulanţa a ajuns rapid la faţa locului, însă manevrele de resuscitare au fost inutile. Pierise.

Chiar dacă nu era cunoscut ca fiind cu probleme de sănătate, Martin Tudor mai suferise un preinfarct într-un cantonament în Antalya, pe vremea când făcea parte din staff-ul lui Laurenţiu Diniţă, la Concordia Chiajna. Atunci, a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

„Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simţit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigaţii şi îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Ştiu că atunci s-a speriat foarte tare”, a declarat Laurenţiu Diniţă pentru GSP.RO

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare