Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martina Hingis a venit pentru prima oară în România şi se declară fană Simona Halep: ”Sper că anul acesta va câştiga un Grand Slam”

Martina Hingis a venit pentru prima oară în România şi se declară fană Simona Halep: ”Sper că anul acesta va câştiga un Grand Slam”

Tenis

Comentarii

Martina Hingis, antrenoare echipei de Fed Cup a Elveţiei se declară fană Simona Halep şi speră că actualul lider mondial va reuşi să câştige un Grand Slam.

Echipele de Fed Cup are României şi Elveţiei se întâlnesc în week-end, în barajul pentru Grupa Mondială. Elveţiencele sunt pregătite de Martina Hingis, fosta mare jucătoare de tenis. În vârstă de 37 de ani, Hingis spune că România are o echipă foarte bună, dar speră că Elveţia va reuşi să se impună: ”Aveţi jucătoare foarte experimentate, jucăm împotriva Simonei Halep în calitate de lider mondial. Va fi greu pentru noi. Sunt pentru prima oară în România, fetele sunt pregătite şi sperăm să jucăm un tenis bun”.

Hingis a fost în total 209 săptămâni pe locul 1 în clasamentul WTA şi a câştigat de-a lungul carierei cinci turnee de Grand Slam, la simplu. Din această postură, Hingis este încrezătoare că şi Simona Halep îşi poate trece în palmares cel puţin un titlu de Grand Slam: ”(n.r. întrebată cât de greu este să ajungi numărul 1 mondial) Este minunat să fii acolo, toate lumea te urmăreşte. (n.r. întrebată dacă are un sfat pentru Halep, cum să câştige un Grand Slam) Ea ştie ce să facă, are experienţă, a câştigat turnee, a jucat câteva finale, sper că anul acesta va reuşi. Deja este pe primul loc mondial şi nu este departe”, a declarat Martina Hingis.

Afla mai multe despre: simona halepmartina hingisfed cupromaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare