Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Martina Navratilova, dezamăgită de jocul prestat de Simona Halep. Ce-a declarat fosta mare jucătoare

Martina Navratilova, dezamăgită de jocul prestat de Simona Halep. Ce-a declarat fosta mare jucătoare

Tenis

Comentarii

Martina Navratilova (62 de ani, fost lider mondial) a rămas cu un gust amar după prestaţia Simonei Halep, locul 8 WTA, la Roland Garros.

Simona Halep părăsit turneul de la Roland Garros în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de adolescenta Amanda Anisimova (17 ani, 26 WTA). Navratilova, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem, o vedea favărită pe româncă.

”Barty a profitat de haosul din tenisul feminin, unde cele mai bune jucătoare nu au ajuns la linia de final. A fost un turneu unic, atât de rar, cu jucătoare de top eliminate în primele tururi, precum Simona Halep, care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi nu a reuşit să gestioneze presiunea de a-şi apăra titlul”, a spus Navratilova conform tennisworldusa.org.

Navratilova mergea pe mâna Simonei Halep la începutul competiţiei

”Trebuie să o aleg pe Simona Halep ca favorită. Este deţinătoarea trofeului şi probabil este încrezătoare, a obţinut rezultate bune şi este sănătoasă. Cu combinaţia ei de apărare şi atac, este capabilă să joace un tenis mai bun decât oricine pe această suprafaţă”, spunea Navratilova înaintea turneului din capitala Franţei.

Afla mai multe despre: simona halepteniswta 

viewscnt
Articole similare