Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturia jucătorului care a scos penalty pentru CSM Poli Iaşi. Ce spune despre decizia luată de Haţegan

Mărturia jucătorului care a scos penalty pentru CSM Poli Iaşi. Ce spune despre decizia luată de Haţegan

Superliga

Comentarii

CSM Poli Iaşi a reuşit să scoată un egal cu CFR Cluj, scor 1-1, printr-un gol marcat dintr-un penalty contoversat. Andrei Sin, cel care a scos lovitura de la 11 metri, spune că a fost faultat în careu.

CFR Cluj s-a împiedicat cu CSM Poli Iaşi şi rămâne la două puncte în spatele FCSB-ului. ”Feroviarii” au controlat meciul şi au reuşit să înscrie, dar CSM Poli Iaşi a egalat dintr-un penalty destul de uşor acordat. Andrei Sin spune însă că decizia lui Ovidiu Haţegan a fost corectă:

”A fost penalty corect acordat. M-am pus între minge şi adversar şi el m-a lovit şi a fost penalty. CFR pune multă presiune pe adversar, noi am schimbat tactica faţă de meciurile trecute şi a fost bine. Este primul an în play-off şi pentru mine este foarte bine pentru campionatul care va urma. Noi jucăm pentru noi”, a declarat Andrei Sin pentru Telekom Sport.

Andrei Cristea, cel care a transformat lovitura de la 11 metri, spune că este un rezultat excelent pentru CSM Poli Iaşi: ”Îmi plac foarte mult aceste meciuri, cu fotbalişti de valoare, cu miză, cu public. Este un punct foarte important pentru noi. Este un lucru fantastic pentru noi, pentru că am întâlnit o echipă puternică, o echipă care se bate la campionat. Noi am ştiut foarte bine ce joacă CFR-ul, am încercat foarte bine să le închidem stitlul lor de joc, să încercăm să contraacăm şi până la urmă ne-a ieşit. Felicit jucătorii şi antrenorii! Nu mă interesează ce face Steaua, nu mă interesează ce face CFR-ul. Noi vă garantăm că şi contra Stelei vom juca cu aceeaşi atitudine”, a spus Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: andrei sinandrei cristealiga 1cfr clujcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare