Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturie tulburătoare după moartea lui Davide Astori! Ce a făcut fotbalistul în ultimele clipe de viaţă! ”A terminat şi a plecat în cameră”

Mărturie tulburătoare după moartea lui Davide Astori! Ce a făcut fotbalistul în ultimele clipe de viaţă! ”A terminat şi a plecat în cameră”

Serie A

Comentarii

Davide Astori, căpitanul Fiorentinei, a murit în somn, în camera de hotel, înainte de meciul pe care echipa din Florenţa urma să-l joace pe terenul lui Udinese. Au apărut detalii tulburătoare despre drama petrecută azi în Italia

Arturo Mastronardi, ofiţerul de presă al Fiorentinei, a vorbit despre decesul lui Astori şi a dat câteva amănunte despre împrejurările în care căpitanul trupei din Florenţa a trecut în nefiinţă.

Trebuia să fim prezenţi la micul dejun, 09:30 era ora limită. De obicei, el ajungea primul. Când am văzut că nu a venit acolo la ora stabilită, am mers să verificăm ce e cu el şi, din păcate, l-am găsit mort în camera lui.

Cauza decesului nu e încă stabilită. Un magistrat a venit aici, iar trupul lui a fost transportat la spital pentru autopsie. Cred că se va stabili până la finalul zilei, dar nu ştiu alte detalii.

Ultimul care l-a văzut pe Davide a fos Marco Sportiello (n.r. - goalkeeper-ul echipei). Se va vorbi cu staff-ul medical şi cu Sportiello.

Echipa se va întoarce la Florenţa cu un avion privat. Familia a fost informată de directorii echipei: părinţii lui au fost sunaţi, în timp ce prietena lui, care era la Florenţa, a fost vizitată de oficialii echipei care se aflau în oraş", a declarat Mastronardi, potrivit goal.com.

CE A FĂCUT ÎNAINTE SĂ MOARĂ

Conform datelor venite din Italia, înainte să meargă în cameră, Astori a jucat FIFA pe playstation împreună cu portarul Sportiello. Cei doi s-au despărţit în jurul orei 23:30, când fiecare a mers în camera sa pentru odihnă.

Ziua următoare, la micul dejun, doar Sportiello şi-a făcut apariţia.

Afla mai multe despre: davide astorisportiellofiorentina,  

viewscnt
Articole similare