Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturisire cutremurătoare a unui fost jucător de la Real Madrid: "Am pregătit totul pentru a mă sinucide"

Mărturisire cutremurătoare a unui fost jucător de la Real Madrid: "Am pregătit totul pentru a mă sinucide"

Real Madrid

Comentarii

Fostul fotbalist al echipei Real Madrid, Emmanuel Adebayor, acum la Istanbul Başakşehir, a mărturisit că la vârsta de 16 ani a fost cât pe ce să se sinucidă.

"Aveam 16 ani şi tot ce voiam era să îmi ajut familia. Dar membrii familiei puneau o presiune uriaşă pe mine. Când eşti într-o familie săracă, toată lumea e unită. Dar când unul are succes, parcă le eşti dator tuturor.

La Metz aveam aproape 3.500 de euro pe lună, iar familia mea dorea o casă de aproape 600.000 de euro. Clubul era sătul de mine, din cauza comportamentului. Îmi aduc aminte că într-o noapte mă gândeam: «Ce fac aici? Nimeni nu este mulţumit de mine. De ce să mai trăiesc?».

Era o farmacie lângă apartamentul meu şi am cumpărat cutie după cutie de pastile. Cei de acolo nu au vrut să mi le vândă, aşa că le-am spus că sunt pentru ajutor umanitar în Togo. Am pregătit totul, am băut multă apă.

Când totul era gata, mi-am sunat cel mai bun prieten. Era miezul nopţii şi mi-a spus să nu mă grăbesc. Mi-a zis că am pentru ce să trăiesc. «Ai potenţialul să schimbi Africa». După aceea, m-am gândit şi am spus «Eşti un vânzător de visuri. Acum, eu nu mai cumpăr visuri». Discuţia m-a făcut să renunţ la ideea de a mă sinucide. M-am gândit că Dumnezeu sigur a mai păstrat ceva”, a declarat Emmanuel Adebayor pentru Daily Mail.

Emmanuel Adebayor a jucat în cariera sa la Metz, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham, Crystal Palace, iar din 2017 se află la Istanbul Başakşehir.

Afla mai multe despre: adebayor 

viewscnt
Articole similare