Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturisirea făcută de Eric, după ce a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1: "A fost prima dată când mi-a tremurat piciorul la 11 metri"

Mărturisirea făcută de Eric, după ce a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1: "A fost prima dată când mi-a tremurat piciorul la 11 metri"

FC Voluntari

Comentarii

Eric de Oliveira a mărturisit, sâmbătă, după ce a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, că i-au tremurat picioarele înainte de a marca din penalty, în meciul cu Hermannstadt.

"Da, recunosc că atunci când a fluierat arbitrul, mi-a cam tremurat puţin piciorul. Cred că a fost prima dată de la 11 metri când mi-a tremurat piciorul, când a fluierat. Eram sigur pe mine în ceea ce o să fac, o să bat, o să marchez, dar când a fluierat am tremurat.

Mi-am adus aminte de prima zi în care am ajuns în România şi pentru mine e o chestie foarte mare, pentru un copil care are un viitor nesigur să ajungă să fie iubit de aproape toată România. Să merg pe stadioanele pe care merg în deplasare şi să fiu aplaudat de fani, asta valorează mai mult decât orice sumă de bani. Nu ascund asta şi ştie toată lumea că România e a doua mea casă. După ce mă las de fotbal aici stau şi după aceea o să vedem ce o să fac", a declarat Eric de Oliveira, la finalul meciului.

Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Eric (34 de ani) a devenit, sâmbătă, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. La finalul partidei FC Voluntari - FC Hermannstadt 2-0, brazilianul a fost extrem de emoţionat pentru reuşita sa. Fotbalistul a marcat de 65 de ori în campionatul din România, unde a evoluat pentru Gaz Metan, Pandurii, Viitorul şi, acum, la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare