Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mascherano a dezvăluit care este relaţia dintre fotbaliştii Argentinei şi antrenorul Sampaoli. ”Dacă nu am face asta, am fi ipocriţi”

Mascherano a dezvăluit care este relaţia dintre fotbaliştii Argentinei şi antrenorul Sampaoli. ”Dacă nu am face asta, am fi ipocriţi”

Cupa Mondială

Comentarii

Sampaoli are viaţă grea la nnaţionala Argentinei. ”Pumele” nu au reuşit să adune decât un punct până în acest moment în Grupa D, dar chiar şi aşa încă mai păstrează şanse la calificare.

Deşi s-a vehiculat în presă că jucătorii au cerut demiterea lui Sampaolui de la cârma naţionalei, Mascherano a declarat pentru Marca că relaţia cu antrenorul este una normală, iar jucătorii îşi asumă responsabilitatea pentru rezultatele nefavorabile de la Cupa Mondială.

"Relaţia noastră cu Sampaoli este una normală. Dacă simţim ceva ce nu ne convine, îi spunem. Dacă nu am face asta, am fi ipocriţi. Trebuie să ne gândim numai la binele echipei. Suntem 23 de jucători şi ştim că avem o situaţie complicată. Noi suntem responsabili, dar aceste critici nu ne ajută. Nu jucăm bine şi suntem responsabili de rezultate. Ne criticăm singuri. Dar nu vom răspunde de ce fac alţii", a comentat Mascherano, conform Marca.

Argentina ocupă ultima poziţie în Grupa D şi are nevoie de o victorie categorică cu Nigeria pentru a se califica în optimile Cupei Mondiale.

Afla mai multe despre: camp 

viewscnt
Articole similare