Experiențe împreună.
You are here:

UPDATE! Maşina lui Ianis Hagi a lovit un biciclist! Accidentul a avut loc în Constanţa! Reacţia oficială a celor de la Viitorul

UPDATE! Maşina lui Ianis Hagi a lovit un biciclist! Accidentul a avut loc în Constanţa! Reacţia oficială a celor de la Viitorul

Maşina lui Ianis Hagi a fost implicată într-un accident de circulaţie, miercuri seară, în Constanţa. Bolidul fotbalistului de la Viitorul a lovit un biciclist la intrarea în parcarea Sălii Sporturilor din Constanţa.

UPDATE: "Din datele noastre, un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea respectivul autoturism. A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. În cauză poliţiştii constănţeni au întocmit dosar penal. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cam atât vă pot spune", a declarat Cristina Vasile pentru GSP.ro.

"La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament până târziu. Azi dimineaţă iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred că dacă ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea bună", a declarat ofiţerul de presă al clubului Viitorul. 

Poliţia a confirmat accidentul şi a anunţat că la volanul maşinii se afla George Salina, un bărbat în vârstă de 30 de ani.

Există însă martori care spun că maşina ar fi fost condusă chiar de Ianis Hagi, după cum anunţă Cancan. După accident, victima a fost transportată la spital, dar era conştientă. Accidentul a avut loc la intrarea în parcarea de la Sala Sporturilor, din Constanţa.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliţia va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor pentru sursa citată.

În raportul întocmit la faţa locului se menţionează că şoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare şi a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

A PRIMIT MAŞINĂ DE LA BMW

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta