Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Maşina pe care o conduce Radu Drăguşin! ”Nici măcar nu e nouă! Are un salariu de zeci de mii de euro pe lună, dar e o persoană cumpătată!”

Maşina pe care o conduce Radu Drăguşin! ”Nici măcar nu e nouă! Are un salariu de zeci de mii de euro pe lună, dar e o persoană cumpătată!”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin a fost criticat de oamenii din fotbalul românesc după ce nu a dorit să vină la naţionala U21.

Fotbalistul a fost împrumutat în acest sezon de către Juventus la Sampdoria şi a declarat că vrea să se acomodeze la noua echipă, acesta fiind motivul pentru care nu a onorat convocarea. Impresarul lui Radu Drăguşin a susţinut că românul este un fotbalist echilibrat şi a lăudat modestia fundaşului. Chiar dacă are un salariu mare, Drăguşin nu şi-a cumpărat ceasuri sau maşini în valoare de sute de mii de euro. 

 ”Nici măcar nu e nouă! Are un salariu de zeci de mii de euro pe lună, dar e o persoană cumpătată!”

”Radu are ceas de 500 de euro, nu de zeci de mii, cum aveau alţi fotbalişti români, care au fost făcuţi pachet şi au fost trimişi înapoi în ţară. Are o maşină Audi Q5, de 20.000 de euro, nici măcar nu e nouă.

Are un salariu de zeci de mii de euro pe lună, dar e o persoană cumpătată şi un tânăr care pune fotbalul pe primul loc. Dacă doar din cauza faptului că nu şi-a luat Ferrari de 200.000 de euro şi nu cheltuie banii pe brizbrizuri la modă se consideră că nu e fotbalist de mare valoare, atunci nu e. De aia poate că nu place tuturor”, a spus Manea, pentru sport.ro

Potrivit Transfermarkt, Radu Drăguşin este cotat la 3 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: radu drăguşin-italia-naţionala u21 

viewscnt
Articole similare