Experiențe împreună.
You are here:

Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor la Raliul Argeşului. "N-a fost un şoc foarte mare!" Primele informaţii

Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor la Raliul Argeşului. "N-a fost un şoc foarte mare!" Primele informaţii

Auto

Comentarii

Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor, vineri după-amiază, în prima zi a Raliului Argeşului, copilotul lui Titi Aur fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la spital după ce a acuzat dureri în zona lombară.

Autoturismul pilotat de Titi Aur a ieşit în decor într-o curbă şi s-a izbit de un mal de pământ, vineri după-amiază, în prima zi a Raliului Argeşului.

În urma incidentului, Titi Aur nu a fost rănit, însă copilotul acestuia a acuzat dureri în zona lombară şi a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la Spitalul din Curtea de Argeş pentru investigaţii medicale suplimentare.
 
"A fost o ieşire în decor, face parte din joc şi nu e nimic grav şi nimic special pentru raliuri, pentru probele speciale. Este un risc asumat, maşina e pregătită pentru aşa ceva. A fost un şoc nu foarte mare. (...) Nu e o problemă deosebită, se întâmplă", a spus Titi Aur la Antena 3.
 
Acesta a precizat că ieşirea în decor nu pune în pericol participarea în continuare la următoarele etape ale raliului, iar autovehiculul este echipat şi "pregătit" şi pentru astfel de incidente.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe