Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Măşinăria” Robert Lewandowski a vorbit despre retragerea din fotbal! ”Poate voi reuşi să ridic ştacheta şi mai sus!” Ce planuri are polonezul

”Măşinăria” Robert Lewandowski a vorbit despre retragerea din fotbal! ”Poate voi reuşi să ridic ştacheta şi mai sus!” Ce planuri are polonezul

Bayern Munchen

Comentarii

Robert Lewandowski este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului, iar polonezul a marcat o dublă în prima partidă din grupele Champions League, scor 3-0, contra Barcelonei.

Lewa este cel mai în formă atacant din ultimii doi ani, marcând 112 goluri. El are cifre mult mai bune decât Cristiano Ronaldo sau Kylian Mbappe, ambii cu câte 76 de goluri. Lewandowski a acordat recent un interviu pentru presa din Germania şi a dezvăluit că nu se gândeşte la retragere. El are de gând să mai joace cel puţin 4 ani de acum înainte, moment când va avea 37 de ani. 

”Mai pot juca mulţi ani de acum încolo. Din punct de vedere fizic, sunt în formă bună, şi am şi mentalitatea potrivită. Poate voi reuşi să ridic ştacheta şi mai sus. Sunt sigur că mai pot juca pentru încă cel puţin patru ani. Şi după asta, vreau să văd cum mă simt, cât va mai dura cariera mea”, a declarat Robert Lewandowski, pentru cotidianul german Bild. 

Cifre impresionante pentru Robert Lewandowski. Polonezul a marcat şi contra Barcelonei şi este unul dintre favoriţii la Balonul de Aur

Robert Lewandowski este unul dintre marii favoriţi la câştigarea Balonului de Aur în acest an.

Polonezul pare să fie maşinăria ofensivă perfectă. Marchează din aproape orice poziţie şi o poate face cu stângul, cu dreptul sau cu capul. Super atacantul lui Bayern a punctat şi contra celor de la FC Barcelona, în primul meci al sezonului pentru polonez în UEFA Champions League.

Levandowski a marcat golul de 2-0 al campioanei Germaniei, apoi a făcut 3-0 în minutul 85.

Astfel, reuşitele contra Barcei au fost golurile cu numerele 33 şi 34, în ultimele 33 de meciuri din UEFA Champions League. Mai mult, Lewandowski are acum 18 meciuri oficiale consecutive în care a marcat pentru Bayern Munchen!

Bayern Munchen şi-a amintit de performanţa impresionantă a lui Lewandowski, iar pe pagina de Twitter a clubului a apărut următorul mesaj: ”Februarie. Atunci a fost ultima dată când Lewandowski nu a marcat într-un meci oficial. În februarie”.

Afla mai multe despre: robert lewandowski-bayern-bild 

viewscnt
Articole similare