Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Massimo Pedrazzini a revenit în Liga 1. Cu ce echipă a semnat fostul antrenor al FCSB-ului

Massimo Pedrazzini a revenit în Liga 1. Cu ce echipă a semnat fostul antrenor al FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Massimo Pedrazzini a revenit în fotbalul românesc şi a semnat cu Viitorul. Fostul antrenor al FCSB-ului a fost numit pe postul de director de metodică şi antrenament, din cadrul centrului de copii şi juniori. În trecut, Massimo Pedrazzini a coordonat şi academia FCSB-ului.

În vârstă de 62 de ani, Massimo Pedrazzini revine în fotbalul românesc. Antrenorul italian a ajuns la un acord cu Gică Hagi pentru a se implica la academia acestuia. Pedrazzini va supraveghea antrenamentele de la copii şi juniori de la Academia Gheorghe Hagi.

Pedrazzini a revenit în fotbalul românesc: ”Hagi a fost mereu un model pentru mine”

Massimo Pedrazzini spune că are o relaţie excelentă cu Gică Hagi încă din perioada în care au colaborat la FCSB. Antrenorul italian susţine că va încerca să ridice şi mai mult nivelul la care a ajuns academia de fotbal a lui Gică Hagi. 

"Gheorghe Hagi a fost mereu un model pentru mine, iar relaţia noastră s-a dezvoltat de când i-am fost secund la Steaua. În 11 ani Academia de Fotbal Gheorghe Hagi s-a dezvoltat incredibil de frumos, iar nivelul de la care pornesc este unul foarte ridicat. Împreună cu Cristi Cămui vor încerca să ridicăm acest nivel şi sunt conştient că pentru a reuşi acest lucru este nevoie de timp. Este o provocare foarte interesantă şi un motiv de bucurie să fac parte din acest proiect", a declarat Massimo Pedrazzini pentru site-ul oficial al clubului.

La Viitorul, Massimo Pedrazzini va coordona antrenamentele de la academie alături de directorul tehnic Cristian Cămui şi cu cei trei directori coordonatori ai academiei constănţene, Vasile Mănăilă (15-19 ani), Mihai Stere (10-13 ani) şi Constantin Mareş (6-9 ani). Pedrazzini are deja experienţă la acest nivel, după ce în trecut a condus academia de fotbal a FCSB-ului. 

Massimo Pedrazzini a ajuns în fotbalul românesc în vara lui 2007, când a devenit secund la FCSB. A rămas la echipa lui Gigi Becali până în vara lui 2009, pe diferite poziţii. În 2009 a fost pentru scurt timp secund la Palermo, apoi, în 2015, a revenit la FCSB unde a fost din nou secund şi apoi director tehnic. 

Afla mai multe despre: massimo pedrazzini 

viewscnt
Articole similare